Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Születésnapi oldal
PR: 3
Születésnapi oldal
Összegyűjtöttük a legszebb születésnapi köszöntőket, egyedi képeslapot küldhetsz, valamint szülinapi megívód elkészítésében és ajándék ötletekkel is segíteni kívánunk.
http://www.szuletesnapi.hu/ [ További részletek ]
Jelmezes szülinapi zsúr szervezés
PR: 3
Jelmezes szülinapi zsúr szervezés
Szeretné, ha valaki levenné válláról a gondot, megszervezné a gyerekzsúrt, játékokat találna ki a szülinapi bulira, lekötné a gyerekeket 2-3 órára a szülinapi zsúr ideje alatt? Szeretné, ha témája lenne a gyerekzsúrnak, ha valami emlékezetessé tenné a szülinapi zsúrt? Amennyiben a fenti kérdésekre a válasza: igen, akkor nálunk jó helyen jár! Cégünk 2006 óta foglalkozik jelmezes szülinapi zsúr szervezéssel, amelyen egy mesekarakternek beöltözött meghívott animátor látogat el a gyerekzsúron résztvevő gyerekekhez. A szülinapi zsúr minden résztvevőjnek lehetősége van a gyerekzsúr ideje alatt jelmezbe bújni!!! Választható szülinapi zsúr témák: 1. Lányoknak: tündér, hercegnő, boszorkány, high school, rock star szülinapi zsúr( Hannah Montana) 2. Fiúknak: kalóz, varázsló tanonc ( Harry Potter), jedi lovag gyerekzsúr A szülinapi zsúr csomagok részletes tartalmáért és további gyerekzsúr fényképekért látogasson el a www. meseparty.hu oldalra
http://www.meseparty.hu [ További részletek ]
csaladihirek.hu
N/A
csaladihirek.hu
A legfrissebb születésnapi köszöntések és jókívánságok egy helyen. Köszöntse fel Ön is szeretteit a Családi hírek weboldalon keresztül.
http://www.csaladihirek.hu/?_fstatus=search;type=all_birthday [ További részletek ]
ötletláda
N/A
ötletláda
Ha semmi nem jut eszedbe... Tippek, ötletek ajándékozáshoz az ötlettárban. Férfiaknak, nőknek, gyermekeknek. Legyen szó munkahelyi, családi, vagy iskolai ajándékozásról, itt sok-sok ötletet találsz. Ajándékkatalógus, fórum, kreatív ötlet beküldési lehetőség, és még sok más az oldalon... Rendkívül kedvező hirdetési lehetőség.
http://www.otletlada.hu/ [ További részletek ]
Születésnapi versek
N/A
Születésnapi versek
Ha szeretnéd felköszönteni születésnapjukon barátaidat, ismerőseidet, szerelmedet, rokonaidat, akkor nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Születésnapi Versek weboldalra. Nálunk válogatott idézeteket, köszöntőket, verseket és SMS-eket találsz, melyek garantáltan jókedvre derítik azt, aki hozzád közel áll. Ezen felül vicces képekre és videókra is lelhetsz, melyet szintén elküldhetsz az ünnepeltnek vagy megoszthatsz több közösségi oldalon is. Igyekszünk sűrű időközönként feltenni újabb verseket, szövegeket. Honlapunkat a facebook-on és a google+-on is like-olhatod, hozzáadhatod. Keresd meg a neked leginkábbb tetsző köszöntést és lepd meg vele ismerőseidet!
http://szuletesnapi-versek.info [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829