Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Montenegró - az Adria gyöngyszeme
PR: 3
Montenegró - az Adria gyöngyszeme
Töltse a nyarat az Adria gyöngyszemén, a festői környezetű Montenegróban! Montenegró gazdag látnivalókban és ideális az aktív pihenésre. Apartmanok és hotelek, éttermek és bárok biztosítják a pihenést és a gasztronómiai élmények tömkelegét. Tengerpartja homokos, kavicsos és sziklás strandok nagy választékát kínálja. Az ódon városok és nyüzsgő plázsok igazi mediterrán hangulatot árasztanak.
http://ulcinj4.me/portal [ További részletek ]
Montenegró
PR: 2
Montenegró
A volt Jugoszláv tagköztársaság, Montenegró bemutató oldala csodás fényképekkel és megtekintésre érdemes látnivalók tippjeivel.
http://montenegro.utazni.info/ [ További részletek ]
Tengerparti nyaralás Montenegróban
N/A
Tengerparti nyaralás Montenegróban
Személyesen néztük meg az általunk kínált szálláshelyeket, a Montenegróba látogató magyar turistáknak így szeretnénk a nyaralásuk szervezésében segíteni. A különböző kategóriájú szállások Ulcinjban, Montenegró legdélebbi fekvésű városában és környékén vannak. Jó fekvésű, szépen berendezett apartmanok és hotelszobákat kínálunk Montenegró még kevésbé felfedezett városában. Ulcinjnál található az Adria leghosszabb homokos tengerparti strandja, a Velika Plaza. Kiválóan alkalmas családi üdülésre, a vízisportok szerelmeseinek, és mindenkinek, aki szereti az Adriát. A strand végén egy óriási, zárt nudista paradicsom terül el. Kínálatunkból mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Jó nyaralást kívánunk!
http://montenegro-nyaralas.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829