Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Síonline-Élen a télben
PR: 4
Síonline-Élen a télben
Sosem lehet időben elkezdeni megtervezni téli síelés megszervezését. Ebben szeretnénk segítségükre lenni. Kiterjedt nemzetközi sí-kapcsolatainkra alapozva olyan sokszínű válogatott téli kínálatot állítottunk össze, mellyel nem titkolt szándékunk, hogy utasaink igényeit ne csupán kielégítsük, hanem felülmúljuk! A síelés szerelmeseinek kínálunk Ausztriában, Franciaországban, Olaszországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Bulgáriában válogatott szállásokat és programokat. Lelkes, elkötelezett, profi "sí-csapatunk" erős hangsúlyt fektet arra, hogy a 2010/11szezonban a síelés még nagyobb élmény legyen, és remélem, hogy mielőbb utasaink elégedett táborában üdvözölhetjük!
http://www.sionline.hu [ További részletek ]
Intersí Utazási Iroda
PR: 3
Intersí Utazási Iroda
Sí és Snowboard utak a legnagyobb választékban - 1136 Bp. Pannónia u. 18. Síelés, síutak, snowboard utak, hójelentés, sípályák, szállások.
http://www.intersi.hu/ [ További részletek ]
Holiday Sport- Gerlitzen, Ravascletto diák sítáborok és családi síutak
PR: 3
Holiday Sport- Gerlitzen, Ravascletto diák sítáborok és családi síutak
Várjuk diákcsoportok jelentkezését a magyar személyzettel rendelkező szállásainkra Ausztriában és Olaszországban. Sítáborok szervezését vállaljuk Gerlitzen-i és Ravascletto-i sírégiókhoz. Diákcsoportok részére kedvezményes síbérleteket biztosítunk és ingyenes síoktatásban részesülnek a kezdő síelők.
http://holidaysport.at [ További részletek ]
Sítábor választó - CarTour
PR: 0
Sítábor választó - CarTour
Ausztria utazás - vegyen részt benne! Sportoljon, kapcsolódjon ki az általunk szervezett sítábor keretein belül! Nézze meg a remek síutak valamennyiét, adja át magát a természet örömeinek és csodáinak! Gyönyörű országok, kultúrák és sípályák várják Önt és kedves családját is! Amennyiben hosszabb időre terveznek, használják ki a síbérlet adta kedvezményeket! Amit ajánlunk: síelés Ausztriában, síelés Szlovákiában, emellett Bulgáriában és Franciaországban is. Az utazásról, síelésről bővebben honlapunkon tájékozódhat.
http://sieles.cartour.hu/ [ További részletek ]
Síutak októbertől májusig Ausztriában
N/A
Síutak októbertől májusig Ausztriában
Legyen szó besízésről, szezonzáró lesíelésről vagy éppen ausztriai síutakról, síelésekről a téli hónapokban a Síelj3000méteren.hu csapatára minden időszakban számíthatsz. Októbertől májusig szervezünk síutakat Ausztria legjobb síterepeire, főként az egyik leginkább hó biztos Kaprun – Zell am See sírégióba.
http://www.sielj3000meteren.hu/siutak/ [ További részletek ]
Síelés Isola-ban
N/A
Síelés Isola-ban
A tél beálltával vérszemet kapnak a síelés szerelmesei. Bőszen bújják az időjárási oldalakat és nézik a hójelentéseket, hogy melyik síterepen mekkora és milyen minőségű már a hó. Hazánk sajnos nincs túlzottan bőlére eresztve első osztályú sípályákkal, de a Karpátok hegyei néhol már ősszel is kiválóan alkalmasak, hogy ezen téli sportnak hódoljunk. Ha a környező országok sípályái Önnek nem lennének megfelelőek, akkor forduljon a Travel Explore-hoz. Cégünk Szlovákián kívül Spanyolországba és Franciaországba is rendszeresen szervez síutakat és az sem gond, ha a sítúrán résztvevőknek nincs meg minden szükséges felszerelése, mert a síútjaink úticéljául szolgáló síparadicsomok felszerelés kölcsönözőivel partneri kapcsolatban állunk, így olcsóbban bérelhet, jobb minőségű felszereléseket ha velünk utazik. Ha eldöntötte már hogy idén télen az igazi pihenést Önnek a lesiklás jelenti majd, akkor nézze meg sítúráink időpontját és az általunk kínált szállás lehetőségeket weboldalunkon.
http://travelex.si [ További részletek ]
carvingski.hu
N/A
carvingski.hu
carvingski.hu * Síoktatás, sítúrák, buszos síutak, sítanfolyamok Ausztria, Olaszország és Magyarország sípályáin. Ebben a síszezonban a már jól bevált helyszínek mellett több új síterepre is elutazunk. Síoktatásra, tanulásra mindegyik sítúrán lehetőség van. Legtöbb túránkra autóbuszt is indítunk. Reméljük, hamarosan már a sípályán találkozunk!
http://carvingski.hu [ További részletek ]
Síelj velünk!
N/A
Síelj velünk!
Ha síelni szeretne, keressen minket bátran. Több mint 3 országban, több úti céllal várjuk a kedves érdeklődőket. Egyénileg vagy akár autóbusszal utazhat, és csoportban is részt vehet az ingyenes síoktatásban.
http://sieljvelunk.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829