Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Gyerekbarát szállások - Családi Üdülés.hu
PR: 5
Gyerekbarát szállások - Családi Üdülés.hu
Keresse nálunk a gyermeke életkorának legmegfelelőbb családbarát szállást! Bababarát és gyermekbarát szálláshelyeket kínálunk, hogy az utazás, nyaralás, kikapcsolódás a család közös, felhőtlen kikapcsolódása lehessen. Programajánlóval, gyermekek számára is érdekes látnivalókkal, valamint hasznos útravaló tippekkel segítjük a családi üdülések, hétvégék megtervezését. Jó utazást, jó szórakozást kívánunk családbarát honlapunkkal! mert gyermekkel utazni élmény!
http://www.csaladiudules.hu/ [ További részletek ]
webcamtravel.eu : 7 idegennyelven elérhető turisztikai oldal
PR: 5
webcamtravel.eu : 7 idegennyelven elérhető turisztikai oldal
A Webcamtravel.eu egy az országban egyedülálló, 7 idegennyelven elérhető turisztikai oldal, melynek fő célja, hogy online webkamerák által átfogó képet mutasson országunkról, mind a belföldi, mind a külföldi turisták számára. Összegyűjtöttük, és folyamatosan gyűjtjük az országban található turisztikai szempontból érdekes kamerákat, s ezeket az általunk telepített webkamerákkal bővítjük. Az egyes kameraképek mellet turista információkat osztunk meg látogatóinkkal, s lehetőség van éttermek, szálláshelyek, rendezvények, programok megjelölésére is. Bízunk abban, hogy webkameráinkkal és szüntelenül bővülő információinkkal egyre több látogatót szerzünk a magyar településeknek. Nyár közepén cégünk elindított egy Magyarországon egyedülálló turisztikai honlapot. Célunk a magyar úticélok bemutatása, népszerűsítése. Ennek érdekében turisztikai webkamerákat telepítünk országszerte, ingyenes üzemeltetéssel, karbantartással, azonnali hibaelhárítással. 7 idegennyelven elérhető weboldalunkon turista információkat osztunk meg látogatóinkkal. Feltüntetjük az egyes városok nevezetességeit, programjait, rendezvényeit. Lehetőséget kínálunk éttermeknek és szálláshelyeknek is, hogy képekkel és elérhetőségekkel megjelenjenek oldalunkon. Egy egyedülálló tervet is szeretnénk megvalósítani, mely szerint rendezvényekre, fesztiválokra alkalmi kamerát, kamerákat helyeznénk el. Bízunk abban, hogy webkameráinknak és szüntelenül bővülő információinknak köszönhetően megjön az emberek utazó kedve, s ez által egyre több látogatót szerzünk a magyar településeknek. Szívesen fogadjuk a látogatóink által feltöltött fotókat, és a képeslapküldés is biztosított. Célcsoport: Utazni, kikapcsolódni, kirándulni vágyó magyar és külföldi fiatalok, és idősebbek egyaránt.
http://www.webcamtravel.eu/ [ További részletek ]
100 Ingyenes kirándulás
PR: 4
100 Ingyenes kirándulás
Ingyenes, nyitott, változatos szabadidős programokat kínálunk tagjainknak. Bárki csatlakozhat, a csapat nyitott. Látogasd meg oldalunkat, ha kötetlen hétvégi programot keresel - ingyen. Az Adventures Budapesti Túrakör ötödik éve nyújt minőségi és ingyenes lehetőséget az érdeklődőknek!
http://www.adventures.hu [ További részletek ]
Velencei-tó programok és információk
PR: 4
Velencei-tó programok és információk
A Velencei-tó programjai, információi egy helyen fórummal és a Velencei-tó hivatalos rádiójával. Képek, szállásajánlatok, GPS koordináták, hajózás, horgászat. Segítőkész csapat és fórum közösség. Küldhetsz be véleményt, programajánlót, képeket és ha van kedved, szerkeszthetsz is!
http://lakevelence.com [ További részletek ]
Felső-magyarországi Várak Egyesülete
PR: 4
Felső-magyarországi Várak Egyesülete
A Felső-magyarországi Várak Egyesülete a tagvárakkal működteti az Északi Várak Útján elnevezésű kulturális útvonalat. Célunk a várak megőrzésének, szakszerű helyreállításának, működtetésének, fenntartásának, fejlesztésének elősegítése, közös turisztikai és marketingtevékenység, a hasznosítás (kiállítások, programszervezések stb.) szakmai támogatása, valamint részvétel a várakkal kapcsolatos tudományos kutatásokban. Ezeken túlmenően az észak-magyarországi várak jellemzőit tartalmazó adatbázis létrehozása és rendszeres karbantartása, a várak létezésével és tevékenységével kapcsolatos információk folyamatos publikálása.
http://www.eszakivarak.hu/ [ További részletek ]
Szingli utazás
PR: 4
Szingli utazás
Az országos Cronos Társkereső irodahálózat a Proko Travellel együttműködésben szervez bel-és külföldi társkereső utakat és rendezvényeket minden érdeklődő számára. Aktuális utunk: Gyula-Arad kirándulás a pünkösdi hétvégén. Az út három napos és utazási csekkel is fizethető. Reméljük, rendszerünk segítséget nyújt Önnek is a társkeresésben. Várjuk jelentkezését!
http://www.szinglinyaralas.hu/ [ További részletek ]
HevesTour.hu
PR: 4
HevesTour.hu
Üdvözöljük Heves megye turisztikai honlapján! Tekintse meg a Mátra nevezetességeit, a Bükk természeti jelenségeit, a Tisza-tó érintetlen vadvizeit. Turizmus vendéglátás szabadidő kikapcsolódás családi programok
http://hevestour.hu [ További részletek ]
Magyarország turisztikai programkínálata
PR: 4
Magyarország turisztikai programkínálata
A programturizmus portál a belföldi utazási ajánlatokat, turisztikai programcsomagokat, látnivalókat és eseményeket dolgozza fel és teszi visszakereshetővé témáik szerint, mert arra keresi a választ, hogy hol mit lehet csinálni, hol mit lehet megnézni, és hová mikor érdemes elutazni, az ajánlatok segítik a szabadidő megszervezését a családoknak, baráti társaságoknak, munkatársaknak.
http://www.programturizmus.hu/ [ További részletek ]
Utazás a világ végéig - Világlátó
PR: 4
Utazás a világ végéig - Világlátó
Az egyik legrégebben folyamatosan működő magyar utazási portál. Akciók, last minute utak kiváló minőségben. Utazás, utazási irodák akciós ajánlatai.
http://www.vilaglato.hu [ További részletek ]
Térképes kereső: Térképezz!
PR: 4
Térképes kereső: Térképezz!
Utazás előtt és utazás után: Térképezz! A közösség, ahol kereshetsz, böngészhetsz, és fel is tölthetsz. Utazás, szállás, útvonaltervező, térképek, útleírások, élménybeszámolók, fotók. Légy te tagunk.
http://terkepezz.hu [ További részletek ]
Toputazas.hu
PR: 3
Toputazas.hu
Tavaly voltam másodszor karácsony táján más országban - lenyűgöző élmény! Északra menni jó, mert itthon soha nincs hó, délre pedig azért, mert kellemesebb az idő, mint nálunk. Nekem ez az oldal segített az utazások előkészítésében. Nézzétek meg, aztán uccu neki, irány a reptér!
http://www.toputazas.hu/ [ További részletek ]
Utazások.net - Nyári és téli utazások nem csak az utolsó pillanatban
PR: 3
Utazások.net - Nyári és téli utazások nem csak az utolsó pillanatban
Minden évben joga van egy igazi pihenésre. Kivenni a szabadságát és egy vagy két hétre megszabadulni a munkahelyi stressztől és a további problémáktól. Elfelejteni minden gondját, a munkahelyi nézeteltéréseket és a mindennapi hektikus rohanást.
http://www.utazasok.net/ [ További részletek ]
Online szállásfoglalás - Utazási magazin
PR: 3
Online szállásfoglalás - Utazási magazin
Magyarország - utazási magazin. A régiók és látnivalók bemutatása, leírások. Online hotel- és szállásfoglalás. Belföldi, wellness hétvégék. Nyaralás, üdülés, kikapcsolódás.
http://www.top7hungary.com [ További részletek ]
Túrázz velünk! - A túraportál
PR: 3
Túrázz velünk! - A túraportál
A túraportál célja, hogy összefogja és rendszerezze azokat a szabadidős programokat, amelyeket hazai magánszemélyek, túraklubok, egyesületek, cégek vagy irodák szerveznek. Közös bennük hogy: - a túrázással, természetjárással, kalandtúrákkal kapcsolatos programok - kifejezetten színvonalas, jól szervezett utakat jelenítünk meg - bármilyen meghirdetett program esetében közvetlenül a szervezővel történik a kapcsolattartás - a portálunkon megjelenő programok széles skálán mozognak kezdve a magánkezdeményezésű teljesen ingyenes egynapos túráktól egészen a profi irodák által szervezett extrém külföldi kalandtúrákig.
http://turazzvelunk.hu [ További részletek ]
Üdülési csekket elfogadó szállások
PR: 3
Üdülési csekket elfogadó szállások
Az elfogadohely.info turisztikai weboldal az üdülésicsekk tulajdonosoknak kíván segíteni a csekkek beváltásában. A webszájton több száz üdülési csekk elfogadóhelyet látunk az egész országból. Az üdülési csekk elfogadóhelyek között szerepelnek szállások, hotelek, apartmanok, kempingek, vendéglők, fogadók, egészségügyi szolgáltatók, fitness központok is. Az üdülési csekket elfogadó belföldi szolgáltatók részére az oldalon való megjelenés ingyenes, csak egy űrlap elküldése szükséges hozzá. A weboldalon szereplő helyek térképen is fel vannak tüntetve, ennél fogva mindenki könnyen kereshet a különböző vendéglátóhelyek között.
http://elfogadohely.info [ További részletek ]
Pihenő Kártya
PR: 3
Pihenő Kártya
A USA-ban lévő Pennsylvania turisztikai látnivalói közé tartozik számos olyan mesterséges falu, ahol az amish szektához tartozó, nagyon szigorú előírások szerint élő emberek életmódját ismerhetik meg a turisták. Igaz, hogy ezek az attrakciók nem igazán autentikusak, ám felépítésükkel és működtetésük során minden erőfeszítést megtesznek a lakók azért, hogy a turisták a valósághoz minél közelebb álló élményt kapjanak. A "színpadiasított valóság" létrehozásával így sikerült az igazi amish telepek lakóit megvédeni a turisták nemkívánatos kíváncsiságától. Kiemelt szerepe van a turizmusnak a helyi kulturális programok, szolgáltatások iránti kereslet növekedésében is. A turisták múzeumi belépődíjai és az általuk megvett opera-, balett- vagy színházjegyek hozzájárulnak eme intézmények fenntartásához, így nagyban gazdagodik a helyi közösség kulturális élete is. A londoni West End színházaiban az előadások - főleg a musicalek - nagy részét belföldi és külföldi turisták látogatják, a színházlátogatás egy londoni programnak kihagyhatatlan eleme. Szintén jellemző a külföldi turisták nagy száma a nemrég megnyílt Globe Színházban, Shakespeare színházának rekonstruált másolatában is. A látogatók kereslete tehát ebben az esetben hozzájárult London kulturális életének egy szép színfolttal való gazdagításához. Hazánkban hamarosan bevezetésre fog kerülni a Széchenyi Pihenő kártya, ami az Üdülési Csekket hivatott leváltani. A Pihenő Kártya 300.000 Ft-os kerettel 4-szeresen haladja meg az üdülés Csekk eddig 78E Ft-os keretét. Oldalunk egy izgalmas turisztikai blog, ahová természetesen a Pihenő Kártya elfogadóhelyek is kikerülnek majd.
http://pihenokartya.biz/ [ További részletek ]
Külföldi esküvők
PR: 3
Külföldi esküvők
Belegondolt már milyen lenne egy csodaszép esküvő külföldön? Most itt a lehetőség hogy valóra váljanak álmai. Weboldalunkon keresztül akár meg is szervezheti esküvőjét, sőt akár egy szép nászutat is leszervezhet mellé. Csak Önön múlik. Látogasson el honlapunkra.
http://www.honeymoon.hu/ [ További részletek ]
Utazástervezés
PR: 2
Utazástervezés
Online foglalás - Válassza ki az Önnek tetsző szálláshelyet, foglalja le azonnal, vagy küldjön érdeklődő levelet. Foglalóját bankkártyával, vagy átutalással is kiegyenlítheti. Kiadó szállása van? - Amennyiben van kiadó szobája, apartmanja, szabad kapacitással rendelkező szállodája, az egyszerűtől a luxusig, legyen partnerünk! Ingyen reklám - Teljesen ingyen nyújtuk Önnek ezt a lehetőséget, bármilyen az idegenforgalomhoz kapcsolódó szolgáltatást üzemeltet. Affiliate program - Csatlakozzon Ön is affiliate hálózatunkhoz, amennyiben saját weboldalt üzemeltet. Regisztrálja weboldalát 3 perc alatt.
http://www.foglaljhelyet.hu [ További részletek ]
Go Tenerife - ingyen szállással
PR: 2
Go Tenerife - ingyen szállással
Nyaraljon egy hétig az Atlanti óceán partján, az örök tavasz szigetén, a Kanári-szigetekhez tartozó varázslatos Tenerifén! A Regency Resorts most meghívja Önt és családját egy ingyenes nyaralásra Tenerifére!
http://go-tenerife.hu [ További részletek ]
Tengerparti nyaralások, körutazások, városlátogatások, hajóutak
PR: 2
Tengerparti nyaralások, körutazások, városlátogatások, hajóutak
Az oldalon akciós tengerparti nyaralásokat, körutazásokat, városlátogatásokat és hajóutakat találsz! Az akciós utazások kínálata igen széles palettát ölel fel, a Horvátországi, olaszországi, görögországi, spanyolországi, törökországi és bulgáriai nyaralások mellett számos kulturális programokkal tűzdelt körutazás is található! Akciós városlátogatásokat találsz Európa legnépszerűbb fővárosaiba, Párizsba, Londonba, Rómába és még sorolhatnám. A mostanában nagy népszerűségnek örvendő hajóutak is megtalálhatóak a weboldalon.Az akciós árak mellett, még kedvezőbb árú last minute utazások is találhatók! Nem csupán nyaralóprogramokat illetve szervezett utakat kínálunk, hanem szállásokat is önálló utazással.
http://utazasok-nyaralasok.info [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829