Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Dvd nyomtatás
PR: 1
Dvd nyomtatás
A DVD elterjedésének első zseniális személye W.Liebfarb volt, aki anno a 80as években elmondta, hogy a dvd ugyanúgy fogja leváltani a videókazettákat, mint ahogy a cdlemezek leváltották a bakelitet. A Warner Home Video vezetőjeként munkálkodó Liebarb a Philips-szel karöltve kezdett dolgozni a legújabb szabványon, ezután a Toshibával folytatta a projektet. Így 1994-re elkészítették a működő prototípust. Ám eközben a Sony és Philips egy saját szabványt alakított ki, és elkezdődött a csata a két különböző formátum. Ennek 1995-re lett vége, amikor a dvd adateltárolási képességeit felismerve az IBM vállalta a döntőbíró pozíciót, és egy megfelelő megoldást ajánlott, melyet mindkettő fél elfogadhatott. Az új szabvány kiadásakor azonban a filmforgalmazók raktak ismét akadályt a DVD elé a tartalomlopástól való rettegésük miatt. Ennek következménye lett egy másolásvédő funkció életrehívása. Ez bár nem igazán biztonságos, megfelelőnek bizonyult ahhoz, hogy a filmterjesztők is támogassák a dvd diszkek forgalmazását. A dvd korong azóta óriási sikert ért el. Legfőbb profilunk a dvd diszkek nyomtatása illetve a velük kapcsolatos áruk gyártása A dvd nyomtatás folyamatánál a legmodernebb technikát használjuk, így rendelése akár 1 nap alatt elkészülhet. Weboldalunk a jelenleg legmegfizethetőbb és legmegbízhatóbb dvd nyomtatási árajánlatot adja Önnek. A dvd-nyomtatas-hu weblapunk elsősorban online megrendelésekkel foglalkozik. Legfőbb profilunk a dvd korongok nyomtatása valamint a velük kapcsolatos áruk elkészítése A dvd nyomtatás folyamatánál a legmodernebb készülékeket használjuk, emiatt rendelése akár 1 nap alatt elkészül. Honlapunk a mostanság legmegfizethetőbb valamint legmegbízhatóbb dvd nyomtatási ajánlatot adja Önnek.
http://www.dvd-nyomtatas.hu/ [ További részletek ]
Olcsó DVD
N/A
Olcsó DVD
Olcsó DVD, CD vásárlás a GigaPlaza webáruházban: a vállalkozás kedvező áron forgalmaz különféle adathordozókat, köztük üres DVD-t, hordozható merevlemezt, memóriakártyát. Ezeken túlmenően egyéb elektronikai, irodai készülékek és kellékek is megvásárolhatóak, példának okáért tintapatron, MP3 lejátszó, mikrofonó, fotópapír, kábelek. A fenti gazdag kínálat a teljesség igénye nélkül a következő márkákból áll össze: Maxell, Agfa, Kingmax, Arita, Fuji, stb. A szolgáltatás közkedveltségét jelzi, hogy szüntelenül bővül az vásárlók száma, és alig van olyan magyar település, ahová ne értékesítettek volna lemezeket az elmúlt években. A kiszállítást futár végzi, a megrendelés elküldése után már másnap. 25 ezer forint felett a nincs szállítási költség. A webshop a céges ügyfelek számára egyedi, akciós árszabást nyújt.
http://www.gigaplaza.sk [ További részletek ]
DVD rendelés
N/A
DVD rendelés
Megtelt a számítógéped memóriája? Sürgősen szükséged lenne egy digitális tárolóra, amire lementheted a gépeden található fényképeket vagy zenéket? Mi segítünk Neked! Nézz be online boltunkba és válogass az ajánlataink között! Oldalunkon a legjobb minőségű CD-ék és DVDáék közül választhatsz! Válaszd az egyszerű és gyors dvd rendelést!
http://irhatodvd.eu/ [ További részletek ]
olcsó írható dvd lemez házhozszállítással
N/A
olcsó írható dvd lemez házhozszállítással
Online webshop, ahol főleg olcsó írható dvd lemezeket, cd és blu-ray lemezeket, memóriakártyákat, pendrive-okat, utángyártott nyomtató patronokat és egyéb számítógép kiegészítőket árulunk. A több mint 7 éves gyakorlatunk a csomagküldés terén, valamint a több mint 10 éves tapasztalatunk az optikai adathordozók értékesítésével biztos támpontot és megbízható beszállítót jelent minden vevőnknek. Nálunk a szolgáltatás nem ér véget az áru kiszállításával, amennyiben probléma vagy kérdés merülne fel, a fórumunkon mindenkinek szívesen segítünk. Házhozszállítást vállalunk egész magyarország területén, gls futárszolgálattal, saját futárokkal, vagy budapesti csomagponti átvétellel, ami már 3000 forint rendelési értéktől ingyenes. Forgalmazott márkáink közül: verbatim, maxell, jvc, tdk, philips, fortis, omega, omega freestyle, ritek, stb.
http://itmedia.sk [ További részletek ]
disky dvd áruház
N/A
disky dvd áruház
Megnyitott a Disky dvd webáruház. Filmek minden műfajban, minden mennyiségben, minden korosztály számra. Sok nyitási kedvezménnyel várunk minden kedves vásárlót. Sőt: minden vásárló ajándék papírtokos dvd-t kap! Ehhez nem kell mást tenned, mint lájkolni minket a facebookon és vásárolni. A megrendelés során a megjegyzés rovatba írd le nekünk, hogy melyik dvd-t választod: Játszik még a szív, Amerikai pite, Showgirls, Taxi, Csupasz pisztoly a (z)űrben. Érdemes figyelni az oldalt: hamarosan indulnak tavaszi nyereményjátékaink, ahol a lájkolók között filmeket, pendrive-okat sorsolunk ki. Várunk minden kedves érdeklődőt!
http://www.disky.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829