Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

Ajtó, ablak, kapu, garázsajtóAjtó, ablak, kapu, garázsajtó (22)
Fürdőszoba, csempe, padlólapFürdőszoba, csempe, padlólap (20)
Parketta, szalagparketta, laminált padlóParketta, szalagparketta, laminált padló (14)
Szigetelő anyagokSzigetelő anyagok (13)
Terkő, lábazatkő, beton elemTerkő, lábazatkő, beton elem (3)
Víz, gáz, központifűtésVíz, gáz, központifűtés (8)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Építőanyag - Tégla - Tetőcserép - Porotherm tégla
PR: 3
Építőanyag - Tégla - Tetőcserép - Porotherm tégla
Építőanyag kereskedelem: szigetelő anyagok, gipszkarton, tetőcserép, porotherm tégla és minden építőanyag állandó akciókkal.
http://www.tuzepnet.hu/ [ További részletek ]
Téglacentrum - Építőanyagkereskedés
PR: 3
Téglacentrum - Építőanyagkereskedés
Téglacentrum Kft. - Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése., ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja.
http://www.teglacentrum.hu/ [ További részletek ]
Kapos-Épker 2003 Kft  Kaposvár
PR: 3
Kapos-Épker 2003 Kft Kaposvár
A Ház és amire még szüksége lehet A Kapos-Épkertől. Építkezik? Felújít? - nálunk megtalálja a keresett termékeket: tégla, cserép, vakolatok, hőszigetelés, ytong, napkollektor, térkő, kémény, kerítés, vízszigetelés, zsaluelem, szerszám, osb, cement, homok, sóder, zúzott kő, kőzetgyapot, üveggyapot, beton gerenda,kerámia áthídaló, A legjobb reklám az elégedett vevő.
http://www.kaposepker.hu [ További részletek ]
P&T Plasztik Kft
PR: 3
P&T Plasztik Kft
Társaságunk a P&T Plasztik Kft. Alapításunk célja, hogy a Quinn Plastics (Európa legnagyobb műanyag síklap gyártója). Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykeres-kedelmére fókuszálunk, biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint aluminium kompozit lemezek (dibon, alucobond) találhatóak. Kiskereskedelmi águnk termékkínálata elsősorban a lakossági piacot (előtető, teraszfedés, medencefedés, hobbi célú felhasználás, nagykereskedelmi ágazatunkkal pedig az építőipari és reklámipari igényeket fedjük le.
http://www.ptplasztik.hu/ [ További részletek ]
Tapétaminták, szobafestések, dekorpanelek
PR: 3
Tapétaminták, szobafestések, dekorpanelek
Tapétaminták, szobafestések, dekorpanelek, gyerekszoba dekorációk, díszlécek, dekorációs világítások! Jöjjön el IX. kerület 1094. Bp. Gát u. 9-11. címen található bemutatótermünkbe, vagy hívjon minket a +36 30 920 42 06 mobilszámon, illetve a +36 1 210 33 21 telefonszámon! Látogasson el weboldalunkra: www.indecor.hu
http://www.indecor.hu [ További részletek ]
építőanyag webáruház
PR: 3
építőanyag webáruház
Internetes építőanyag webáruház a-tól z-ig. Személyes átvétellel illetve kiszálítással. A szigetelő anyagoktól a barkács termékekig.
http://www.e-tuzep.hu [ További részletek ]
Építőanyag kereskedés
PR: 2
Építőanyag kereskedés
Életbevágóan fontos lehet a megfelelő minőségű építőanyag beszerzése. Nos, ha ön nálunk, a Nagykőrösi székhelyű Kaszap tüzép valamelyik telepén vásárol, nyugodtan alhat, sem a farkas, sem az időjárás, sem a múló idő vasfoga nem tehet kárt a házában.
http://www.kaszaptuzep.com/ [ További részletek ]
Porotherm tégla
PR: 2
Porotherm tégla
Porotherm Profi és Porotherm HS téglacsalád teljes választékát megtalálja a Hofstadter Építőanyag centrumban. Egész évben folyamatos akciókkal várjuk. Ha építkezik feltétlenül nézzen be hozzánk.
http://tuzep.hofstadter.hu/akcioink/2_wienerberger_porotherm_tegla_akcio [ További részletek ]
Bramac tetőcserép
PR: 2
Bramac tetőcserép
Egyszerűen és gyorsan választhatja ki álmai tetőjét a Bramac Shop webáruházban. Választékunk felöleli a Bramac márka teljes termékpalettáját, hogy Ön valóban az egész tetőt, az összes tartozékával együtt egy helyen tudja kiválasztani és megvásárolni kedvező árak mellett.
http://www.bramacshop.hu/ [ További részletek ]
gipszkarton
PR: 2
gipszkarton
Gipszkarton szerelés, válaszfalak, pultok, állmennyezetek, polcok kedvező áron, garanciával, első osztályú minőségben.
http://www.e-gipszkarton.hu [ További részletek ]
ALU-KO Kéménytechnika - Székesfehérvár
PR: 2
ALU-KO Kéménytechnika - Székesfehérvár
ALU-KO Kéménytechnika, Légtechnika, Hegesztéstechnika, Lemezmegmunkálás és Webáruház: Fém kéményrendszerek legteljesebb választéka kiváló minőségben, rövid szállítási határidővel közvetlenül a gyártótól. Termékeink: saválló kéménytisztító ellenőrző ajtó, saválló szigetelt fémkémények, saválló béléscsövek és idomaik, füstcsövek, könyökök, alumínium égéstermék elvezetők, színes és horganyzott ereszcsatorna rendszerek, bádogosipari termékek, szegélyek. Vállalunk lemez és profildarabolást, élhajlítást.
http://www.kemenytechnika.hu [ További részletek ]
Zártszelvény Székesfehérvár
PR: 2
Zártszelvény Székesfehérvár
Acéláru kereskedésünk a vas- és acéláruk eladásár a szakosodott Székesfehérváron. Telephelyünkön az acéláruk teljes választéka megtalálható (betonháló, betonvas, nyitott- és zártprofilok, I-U gerendák, lemezek, csövek, köracélok, laposacélok, kerítésfonatok, saválló anyagok, kovácsoltvas díszek). Igény esetén kiszállítást, darabolást (gérbevágást is), betonacél hajlítást (nagy tételben is) vállalunk.
http://www.dunafem.hu [ További részletek ]
Építőanyag Dunakeszin
PR: 1
Építőanyag Dunakeszin
Nekünk az Ön igényei a legfontosabbak! Építőanyag másképpen! Sok ingyen szolgáltatással. Termékeinkből webáruházunkban is rendelhet!
http://palast2000.hu/ [ További részletek ]
Építőanyag és fürdőszoba webáruház
PR: 0
Építőanyag és fürdőszoba webáruház
Építőanyag, fürdőszoba kis-és nagykereskedelem és webáruház - építkezés és felújítás. Akciós termékek, széles választék. - Építőanyag Online Kft. Termékeink: építőanyag, ablak, tetőtéri ablak, ajtó, térkő, napkollektor, festék, vakolat, falburkoló, homlokzati burkolólap. Forgalmazott márkáink: VELUX, Radeco, Roto, Wellis, Hansgrohe, Internorm, Relief, Caparol, Ravak
http://www.epitoanyagonline.hu [ További részletek ]
Ytong
PR: 0
Ytong
A technológiák fejlődésével ma már nem kell csak egyféle építőanyaggal beérnie! Ha a hagyományos téglával már nem elégedett, és szeretné minél jobban befektetni pénzét, akkor válassza az ytongot! Ezzel a falazóelemmel nemcsak egyszerűen egy jó építőanyagra tesz szert, hanem biztos lehet abban, hogy rengeteg meglepetést tartogat Önnek!
http://ytong-aruhaz.hu/ [ További részletek ]
Fűtőfilm
N/A
Fűtőfilm
A Daewoo fűtő fólia a magas hatékonyságú hősugárzás elvén működik. Ennek az innovatív fűtési rendszernek az alapja a sugárzó hőt generáló szén réteg feltétele a PET filmre, továbbá a réz vezető sín. Miután ez infravörös sugarakat és negatív ionokat bocsát ki, így ideális hőmérsékletet érzetet biztosít hatósugarában. Az infravörös sugárzás nem a szoba levegőjét, hanem a körülötte lévő embereket, falakat, bútorokat és a tárgyakat melegíti fel, majd ezekről való visszaverődésük garantálja a kellemes meleget. Ez a film megfelelő hőforrás arra az időtartamra, melyben a fűtendő szobában szeretnénk lenni, miután gyors felfűtést garantál, tökéletesen alkalmas templomok, lépcsők, szálláshelyek, stb, fűtésére. Használható talajon, laminált parketta alá, falra vagy mennyezeti borítás alá.
http://hoterkepkft.hu/ [ További részletek ]
Homlokzati hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek
N/A
Homlokzati hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek
A hőszigetelő anyag vastagságának kiválasztásánál (ügyeljünk, hogy a hőszigetelő anyag hővezetési tényezője alacsonyabb legyen mint a falazaté) táblázatok nyújtanak segítséget, amelyek mérések alapján elemzik a különféle falazatokon fellépő hő veszteséget és a szigetelés vastagságával elérhető hő veszteség csökkentés mértékét százalékos arányban.
http://www.hoszigeteles-szigeteles.hu [ További részletek ]
Kondenzációs kazán hatásfoka
N/A
Kondenzációs kazán hatásfoka
Amíg a hatásfok a kazán vagy cirkó névleges terhelésénél mért érték, az éves hatásfok a fűtési üzemviszonyok figyelembe vételével mért éves átlag.
http://www.kazan.hu/hasznos-informaciok/kondenzacios-kazantechnika/a-kazan-hatasfoka-es-a-valosag/ [ További részletek ]
Kovács Tüzép Kft. - Építőanyag kis- és nagykereskedelem
N/A
Kovács Tüzép Kft. - Építőanyag kis- és nagykereskedelem
A Kovács Tüzép Kft. 1990 óta foglalkozik fürdőszoba burkolatok (csempék, járólapok, dekorelemek) és berendezések (kádak, zuhanykabinok, zuhanypanelek, bútorok, csaptelepek stb.) forgalmazásával. Termékeink túlnyomó részét Olaszországból, illetve Spanyolországból közvetlenül a gyártóktól importáljuk, így vásárlóink számára kedvező árakat, de egyben magas minőséget tudunk biztosítani. Termékeink között olyan nagy múlttal rendelkező cégek kínálata is szerepel, mint a Keros, Ravak, Mofém, Hansa. Kollégáink számítógépes látványterv-készítéssel segítik, hogy elképzelései valóra válhassanak. Szakképzett, tapasztalt eladóink, pedig megkönnyítik a választást a sokféle burkolat között, illetve a szükséges mennyiség kiszámításában is segítséget nyújtanak. Kovács Tüzép az építőanyagok forrása. Mindent amire egy építkezéshez szüksége lehet, nálunk megtalál! Építőanyag kis-és nagykereskedelmünk várja Önt!
http://www.kovacstuzep.hu [ További részletek ]
Cserepeslemez
N/A
Cserepeslemez
Tetőfedő lemez gyártás és kereskedelem az ország szívében. Saját gyártású illetve Ruukki cserepeslemezeinkkel gyorsan kiszolgáljuk ügyfeleinket, termékeink házhozszállítását országszerte vállaljuk. Beszélhetünk tetőfelújításról, vagy komplett tetőcseréről, ránk számíthat. Cserepeslemez termékeink első osztályú, horganyzott acélból készülnek, ezáltal teherbírásuk rendkívül nagy, ránézésre pedig alig összetéveszthetők a régi típusú cseréppel. Cserepeslemez tábláink igény szerinti hosszúságban készülnek, körülbelül 120 cm fedési szélességűek, maximális hosszuk pedig 550 cm - 600 cm is lehet. A kívánt hosszúságban legyártott cserepeslemez egy darabban szerelhető a tetőlécekre, ennek következtében rengeteg időt és munkát spórolhatunk meg a tető fedése alatt. A cserepeslemez nem csak olcsóbb, mint a hagyományos cserép, de komolyabb szerkezeti átalakítás, megerősítés nélkül is felrakható a tetőre: elég csupán néhány tetőlécet kicserélni, hiszen súlya egészen könnyű. Ha épít, vagy tetőjavításba kezd, indítsa a böngészést honlapunkon!
http://cserepeslemez.co.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829