Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Szivattyúbolt - Szivattyú webáruház
PR: 3
Szivattyúbolt - Szivattyú webáruház
Szivattyúboltunk hazai és külföldi gyártmányú szivattyú (felszíni, búvárszivattyú, csőszivattyú, átemelő, önfelszívó, centrifugál szivattyú, fűtési keringető szivattyú, szennyvízszivattyú, medenceszivattyú, házi és ipari vízellátó szivattyú-berendezés, adagoló szivattyú, vákuumszivattyú, ásott kút szivattyú, csigaszivattyú, tömlőszivattyú, gumilapátos szivattyú, fogaskerék szivattyú, tószivattyú, szökőkútszivattyú, stb.) kereskedelmével és szervizelésével, valamint különféle kiegészítők és alkatrészek, továbbá élelmiszeripari gépek forgalmazásával foglalkozik.
http://www.vlbt.hu [ További részletek ]
Harmath Ker. Bt. - kerti szerszámok kereskedelme
PR: 3
Harmath Ker. Bt. - kerti szerszámok kereskedelme
A Harmath Ker Bt. 12 éve árusít kerti szerszámok, borászati kellékeket és munkavédelmi eszközöket. A gazdaboltok körében igen ismert nevük, kedvező árfekvésük és rugalmasságuk miatt. A kerti szerszámok és munkavédelmi eszközök kínálatában megtalálhatók a nagy márkás cégek termékei (Fishkars, Felco, stb.) ugyanúgy, mint a kisebb gyártók termékei.
http://www.harmathker.hu [ További részletek ]
karchercenter
PR: 2
karchercenter
A kül- és belföldi széleskörű beszerzéseknek köszönhetően, szinte az összes háztartási és ipari porszívó gyártó termékeihez tudunk porzsákot , filtert kinálni.Tudunk még magasnyomású mosót,porszívót,takarítógépeket, porszívókat kínálni a magyar piaci árakhoz képest meglehetősen versenyképes árakon. Beszállítóink stabil hátteret és minőségi, ellenőrzött termékeket biztosítanak. Nagykereskedelmi on-line oldalunkon: www.porzsakcentrum.hu regisztráció után a nap 24 órájában tudnak böngészni, kedvezményes árainkat kizárólag regisztrált viszonteladói partnereinknek biztosítjuk.
http://www.karchercenter.hu [ További részletek ]
Agri-mach - Búvárszivattyúk
PR: 2
Agri-mach - Búvárszivattyúk
Búvárszivattyúk (mélykút szivattyúk, csőkút szivattyúk) szakszerű kiválasztása, méretezése, üzembe helyezése, karbantartása, garanciális és garancián túli javítása. Maximális tanácsadás, hogy jól dönthessen. Az Ön igényeire szabott búvárszivattyút építjük össze.
http://www.agri-mach.hu [ További részletek ]
Szerszám nagykereskedelem
PR: 2
Szerszám nagykereskedelem
Madal Bal szerszám nagykereskedelem, több mint kétezer szerszám közvetlenül a gyártótól. Az Extol, Heron és Fortum szerszámok Magyarországi kizárólagos forgalmazója.
http://madalbal.hu [ További részletek ]
Umbra szivattyú
PR: 2
Umbra szivattyú
Az Umbra cég termékei főként a lakossági körben elterjedtek, de elérhetőek ipari szivattyúk is. A termékek között megtalálható a nyomásfokozó szivattyú, ásottkút szivattyú, átemelő szivattyú, rozsdamentes szivattyú, szennyvízszivattyú, csőszivattyú, szennyvíz szivattyú, merülő szivattyú, rozsdamentes szivattyú, darálós szivattyú, darabolós szennyvízszivattyú, többfokozatú szivattyú, búvárszivattyú, mélykúti szivattyú.
http://www.umbraszivattyu.hu [ További részletek ]
Honda kisgépek
PR: 2
Honda kisgépek
A vállalat kezdetben kizárólag motorkerékpárok fejlesztésével és gyártásával foglalkozott, csak 1963 augusztusában mutatták be első négykerekű járművüket a japán piacon. A kisgépek gyártása is csak a későbbiekben honosodott meg. Az első kis motor, a „H” típus 1959-ben jelent meg, majd azt követte rövidesen az első teljesen saját fejlesztésű kapálógép is. Termékei magas technikai színvonalát bizonyítandó, már kezdettől fogva részt vettek motor- és autóversenyeken, ahol sikert sikerre halmoztak. Ezt mutatja az is, hogy a FORMA 1-ben öt egymást követő évben nyerték el a konstruktőrök díját. A kezdeti sikerek megalapozták a HONDA jövőjét, mely ma már egy világszerte ismert és elismert márka, s amely a járműgyártáson kívül világszínvonalra emelte a mezőgazdasági, illetve építőipari Honda kisgépek - benzinmotoros vízszivattyú, robbanómotoros zagyszivattyú, benzinmotoros fűnyíró, elektromos fűnyíró, áramfejlesztő, generátor, permetező, fűkasza, fűnyíró traktor, kapálógép, szegélynyíró, sövényvágó, lombfúvó, hómaró, szállítóeszköz és a csónakmotor gyártását is.
http://www.hondaszivattyuk.hu [ További részletek ]
Rastelli szerelvény
PR: 2
Rastelli szerelvény
A gyártmányok között az alábbi termékeket találjuk: Réz golyóscsap BB, réz golyóscsap KB, réz golyóscsap KB hollandis, réz golyóscsap KK, réz golyóscsap KK hollandis, réz szelep, bronz szelep, ferde szelep, golyóscsap leeresztő szeleppel, visszacsapó szelep "lefentyűs", visszacsapó szelep rugós, réz visszacsapó szelep, lábszelep "lefentyűs", lábszelep rugós, réz lábszelep, csőlábszelep, kerti tömlővéges golyóscsap, kerti tömlővéges szelep, kerti díszcsap, altalajcsap, biztonsági szelep, nyomáscsökkentő, légtelenítő szelep, réz idom (karmantyú, szűkítő, hollandi, közcsavar, kupak, dugó, cső, könyök, T-idom, menetes gyűrű, menetes cső, csaphosszabító, réz tömlővég, réz hollandis tömlővég, hollandis tartály csatlakozó, gázcsap, flexibilis gázcső, tömlővéges gázcsap, réz Y-szűrő, mosogatógép és mosógép szűrő, nyomásmérő óra tartó szelep, vízzsákcső, állítható cső, szabványos rézcső szelep, csap, tolózár, pillangószelep, háromjáratú csap, szelep, kétjáratú csap, szelep, szivattyú golyóscsap, szivattyú golyóscsap visszacsapó szeleppel, kazán töltő-ürítő csap, szelep, mini gömbcsapmosógép sarokszelep, csap sűrű folyadékokhoz.
http://www.rastelli.hu [ További részletek ]
Csúszógyűrűs tömítés
PR: 1
Csúszógyűrűs tömítés
A mechanikai tömítések (csúszógyűrűs tömítések) jelentik a legmegbízhatóbb megoldást a forgó tengelyek és perselyeik közötti veszteséggel kapcsolatos problémákra, következésképpen, pontosan a hagyományos tömítések helyettesítésére dolgozták ki ezeket. Amelett, hogy biztonságosabb üzemelést nyújtanak, a csúszógyűrűs tömítéseket egyáltalán nem kell karbantartani, minimális veszteséget és hosszabb élettartamot garantálnak. Az iparban széleskörűen alkalmazzák ezeket, kezdve a háztartási gépektől az autó-, vegyi-, olajiparon át a repülőgép és űrhajó-gyártó iparig, használják továbbá az ipari-, háztartási- és mezőgazdasági szivattyúknál is. Az M.T.U. különböző szerkezeti és felhasználási megoldásokat kínál a tömítésekre. Az elülső/homlokzati/frontális tömítések különböző jellegű felhasználásához, alaposan ismernünk kell a megoldandó problémákat. Az M.T.U. cég többéves tapasztalattal rendelkezik az ipari tömítések területén. Ennél nagyobb fontosságú az a tény, hogy az M.T.U. magasan képzett szakember gárdával, élvonalbeli kutató eszközökkel dolgozik, precíz minőség-szabályozási és termelési részlegei vannak, együttműködik külső kutató központokkal, egyetemekkel és ami a legfontosabb, az ügyfeleivel annak érdekében, hogy olyan terméket kínáljon, ami optimálisan megbízható és teljes mértékben megfelel a megadott jellemzőknek.
http://www.csuszogyuru.hu [ További részletek ]
Pentax szivattyúk
PR: 0
Pentax szivattyúk
A Pentax cég termékei igen széles körben elterjedtek mivel a gyártó nemzetközileg is elismert minőségű szivattyúk - nyomásfokozó szivattyú, önfelszívó szivattyú, átemelő szivattyú, rozsdamentes szivattyú, szennyvízszivattyú, szennyvíz szivattyú, merülő szivattyú, rozsdamentes szivattyú egy- és többfokozatú szivattyú, centrifugál szivattyú, 4-6"-os csőszivattyú gyártásával foglalkozik háztartási, mezőgazdasági és ipari használatra egyaránt.
http://www.pentaxszivattyu.hu [ További részletek ]
Lowara szivattyúk
PR: 0
Lowara szivattyúk
A Lowara cég termékei igen széles körben elterjedtek mivel a gyártó nemzetközileg is elismert prémium minőségű szivattyúk - nyomásfokozó szivattyú, önfelszívó szivattyú, átemelő szivattyú, rozsdamentes szivattyú, szennyvízszivattyú, egy- és többfokozatú szivattyú, fűtési és használati melegvíz keringető szivattyú, centrifugál szivattyú, 4-6-8-10-12"-os csőszivattyú - és ezek kiegészítőinek - frekvenciaváltó, áramláskapcsoló, vezérlés - gyártásával foglalkozik háztartási, mezőgazdasági és ipari használatra egyaránt.
http://www.lowara.hu [ További részletek ]
Italtecnica szivattyú vezérlések
PR: 0
Italtecnica szivattyú vezérlések
Az Italtecnica cég termékei igen széles körben elterjedtek mivel a gyártó jó minőségű és kedvező árú termékei nemzetközileg is elismert értéket képviselnek. Az Italtecnica gyártott és forgalmazott termékei között megtalálhatóak a PM-PT-PMA-PTA-PS-PMR-LPR sorzatú nyomáskapcsolók mely alkalmasak víz, melegvíz, levegő kapcsolására, a FLUOMAC, BRIO 2000, BRIO 2000M, BRIO 2000MT áramláskapcsolók szárazon futás elleni védelemmel és változatól függően beépített feszmérővel és automatikus újraindulásal. Az LP3 sorzatú kapcsolók nyomás alatti (hidrofór) rendszerekben biztosítanak szárazon futás elleni védelmet, a VC 100 vákuumkapcsoló pedig szívócsőbe építve biztosítja ezen védelmet. A SPIN elektronikus úton biztosítja a szivattyúk szárazon futás elleni védelmét. A SIRIO, SIRIO ENTRY egy újfajta kompakt frekvenciaváltó, mely kedvező árának köszönhetően egy új fejezetet nyit a változó vízmennyiség szabályozására kis rendszerek esetén is. A kiegészítő termékek - úszókapcsoló, antigravitációs flexibilis bekötőcső, réz csatlakozó, nyomásmérő óra - révén az Italtecnica átfogó megoldást nyújt a felmerülő vezérlési és szabályozási problémákra.
http://www.italtecnica.hu [ További részletek ]
A pálinkafőzés hobbi, nem bűn!
PR: 0
A pálinkafőzés hobbi, nem bűn!
A profi jelzésű típusainkra pedig élethosszig tartó tömítettségi garanciát adunk. Ne dőljön be az utángyártott hamisítványoknak, keresse az Al-Ambik logot, a minőség garanciáját.
http://www.palinkaust.hu [ További részletek ]
Bosch szerszám webáruház
PR: 0
Bosch szerszám webáruház
Az AKMÉ Kft szerszámipari termékeket forgalmaz, kis- és nagykereskedelmi vonalon. Cégünk a MAKITA, BOSCH, METABO és FESTOOL márkák egyik legnagyobb hazai értékesítője. Webáruházunk fő termékei szerszámgépek, építőipari és kerti gépek, kéziszerszámok, munkavédelmi eszközök. Cégünk kizárólag csak új készülékeket értékesít és hivatalos márkaképviseleten keresztül szerzi be termékeit, minden termékünk rendelkezik garanciával.
http://www.szerszamoutlet.hu/ [ További részletek ]
Verbis Kft - Építőgép és alkatrész kereskedés
N/A
Verbis Kft - Építőgép és alkatrész kereskedés
VERBIS Kft - minőségi építőgép és alkatrész kereskedés. Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E. Nálunk megtalálja az építőipar, a betontechnológia, a földmunka, a kertépítés, az állattenyésztés és a mezőgazdaság általános gépei és a célgépek szinte teljes spektrumát, és a hozzájuk tartozó alkatrészeket és kiegészítő adaptereket (hidraulikus adapterek, bontó, ásó, árokásó, kotró, törőkanál, roppantó olló, őrlő olló, tömörítő, fúró, vágó, fűnyíró, hómaró, szárzúzó, betonkeverő, seprő, stb.). Emellett gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, motorhoz kínálunk gyári, illetve azzal megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket: motorikus alkatrészek, traktoralkatrészek, targoncaalkatrészek, olajszűrők, levegőszűrők, földmunka-, rakodó- és más építőgép alkatrészek.
http://www.verbis.hu/ [ További részletek ]
Csőfogó
N/A
Csőfogó
Amennyiben csőszerelő kéziszerszámokra vagy csőszerelő gépekre van szüksége, a tuti választás a REMS szerszám webshop! Az orrfűrész, csőfogók (sarok vagy 45 fokos pofakiképzéssel 1-3 méretig), menetvágó, csővágó (10mm-es rézcsőtől 2\"-os acélcsőig mindenféle csőhöz), , motoros csővágó berendezés, csőhajlító mindössze pár példa választékunkból. A REMS elismert német márka egyenlő a megbízhatósággal. Gépeink és szerszámaink hosszú élettartamúak és jó hatásfokúak. Áraink reálisak, még személyre szóló ajánlatot is kaphat ha felkeres elérhetőségeink egyikén!
http://www.rems-szerszam.hu/kategoriak/csofogo [ További részletek ]
Faipari gép
N/A
Faipari gép
Ne költsön több százezret külföldi faipari gépekre, ha igazi minőséget szeretne. Ez már kicsiny országunkban is elérhető! Cégünk a legjobb minőségű faipari gépek forgalmazásával foglalkozik, így Önnek nem kell azon gondolkodnia, hogyan hozassa haza a kinézett gépeket. Ha felkeltettük érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal! Szeretné látni aktuális készletünket? Akkor kattintson honlapunkra, ahol mindent megtalál!
http://lignomat.hu [ További részletek ]
Makita szerszám webáruház
N/A
Makita szerszám webáruház
Szeretne jóval kedvezőbb árakon hozzájutni a kifogástalan minőségű Makita gépek, szerszámok bármelyikéhez? Akkor látogassa meg a Makita szerszám webáruház oldalát és tekintse meg széles termékkínálatunkat. Webáruházunkban minden egyes gép és szerszám csakis akciós áron kapható. Így biztosított, hogy vásárlóink sokkal olcsóbban jutnak hozzá az áhított szerszámokhoz. Továbbá javasoljuk, hogy iratkozzon fel a Makita akció figyelő szolgáltatásunkra, és így emailben azonnal értesítjük az új termékekről.
http://makita.szerszam-akcio.hu [ További részletek ]
Cyklos papírfeldolgozó gépek forgalmazása
N/A
Cyklos papírfeldolgozó gépek forgalmazása
A Cyklos cseh cég megbízható papíripari gépeinek forgalmazásával foglalkozunk. Választékunkban megtalálható gépek: névjegyvágók, biegelő- és perforálógépek, saroklekerekítők, naptárlyukasztók, eurolyukasztók, hajtogatógépek.
http://www.cyklos.hu [ További részletek ]
rothenberger szerszámok
N/A
rothenberger szerszámok
Akciós rothenberger szerszámok amivel könnyedén végezhet gyors és minőségi munkát. Állandó raktárkészlet és segítőkész szakszerű kiszolgálás.
http://www.rothenberger-szerszam.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1303   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829