Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Professzionális kültéri ködhűtőberendezések, teraszklímák forgalmazása
PR: 4
Professzionális kültéri ködhűtőberendezések, teraszklímák forgalmazása
Professzionális, mobil és telepített kültéri, szabadtéri klímaberendezések, párásító, ködhűtő rendszerek tervezése, forgalmazása, kivitelezése az egész ország területén. Teraszokra, szabadtéri rendezvényekre, sportpályákra, ipari termelőkörnyezetbe, ahol fontos a megfelelő hőmérséklet és páratartalom biztosítása. A porlasztott vízhűtéssel működő, energiatakarékos klímával 10-15 fokkal alacsonyabb hőmérséklet biztosítható. Kellemesen hűsít, párásít és csökkenti a levegő por- és pollen tartalmát, areülő rovarok számát.
http://www.teraszklima.hu [ További részletek ]
Tarcali Klíma
PR: 3
Tarcali Klíma
Több, mint 15 éve foglalkozunk klímatizálással, klímaszereléssel, klímakarbantartással.2004-ben ISO 2001 minosítést kapott cégünk, ezzel is arra törekedve, hogy színvonalasabban, mindenben az Ön javát szolgáljuk. Fo foglalkozási területeink: klíma- és légtechnikai rendszerek telepítése, szervízelése, karbantartása, javítása, klímaszerelés, klíma beszerelés. Minden tekintetben odafigyelve a jogszabályokra, és környezetünk védelmére ( munkatársaink zöld kártyával rendelkeznek).
http://www.tarcaliklima.hu [ További részletek ]
Pannon-klimatech Kft.
PR: 3
Pannon-klimatech Kft.
Klímaszerelés öt év szerelési garancia, Samsung klíma nagy választékban, Daikin klima akár 10 év garanciával, Panasonic klima, midea klíma, LG klíma, kültéri egység nélküli klíma, mobilklíma, tekintse meg bemutató termünkben.
http://pannonklima.hu [ További részletek ]
Perfekt Klíma Bau Kft. - minóségi klímák megfizethező áron
PR: 3
Perfekt Klíma Bau Kft. - minóségi klímák megfizethező áron
A Perfekt Klíma Bau Kft. 2007 tavaszán alakult és van jelen a piacon. Fő profilja a klíma- és légtechnikai berendezések forgalmazása, valamint hitelügyintézés. A szakemberek magas színvonalú felkészültsége és munkaintenzitása, valamint a cégvezetés megbízható üzletviteli gyakorlatának köszönhetően értékesítési és szolgáltatási tevékenységük folyamatosan bővül. A cég működésének fő területe elsősorban a fővárosra és az agglomerációra irányul, azonban a szakemberek igény szerint az ország egész területén a vásárlók rendelkezésére állnak. A cég bemutató termében lehetőség nyílik az egyéni elképzelések felvázolásán keresztül összehangolni a klíma- és légtechnikai, valamint esztétikai igényeket, illetve ezek alapján az optimális berendezést kiajánlani. A cég alkalmazottjai a partnerekkel történő kommunikáció során mindig szem előtt tartják az alábbi két alapvető szempontot: - megoldásokat kínálnak a különböző komfortklíma és légkondicionáló rendszerek kiépítésére - megoldásaikkal a személyes komfort érzet növelésén és a mind magasabb energia megtakarítás elérésén fáradoznak. Amennyiben igény merül fel a helyszíni felmérésre, a kivitelezésre vonatkozó javaslattételre, úgy a cég és alkalmazottjai abban is állnak az ügyfelek rendelkezésére, díjtalan kiszállással, tanácsadással. Marketing szempontjából a cég azt az elvet vallja miszerint a cégnek a leghitelesebb reklám a vásárló megelégedettsége, öröme. Mindezek mellett a cég hatáskörébe tartozik az a folyamat mely során behatóan foglalkoznak a megújuló energiaforrások mind szélesebb körben való elterjesztésével, az energiahatékonyság mindennapi életünkre gyakorolt hatásainak megismertetésével, jelentőségével. A cég vezetése elkötelezettnek érzi magát a környezetkímélő klímaberendezések és klímarendszerek ajánlása és forgalmazása mellett. A cég internetes honlapján rendszeresen szakmai cikkekkel igyekszik olvasói ismereteit bővíteni, vásárlási szándékuk előtt hasznos információkkal szolgálni.
http://www.minosegiklimak.hu/ [ További részletek ]
Klíma klímaszerelés klímatelepítés klímakarbantartás Szeged
PR: 3
Klíma klímaszerelés klímatelepítés klímakarbantartás Szeged
Cégünk 1993 óta foglalkozik klíma berendezések karbantartásával forgalmazásával szerelésével. Legyen szükség egy háló szoba hűtéséről vagy egy irodaház több emeletének klimatizálásáról keressen minket.
http://www.szegedklima.hu/ [ További részletek ]
COOL4U autóklíma és épületklíma értékesítés, klíma szerelő oktatás
PR: 3
COOL4U autóklíma és épületklíma értékesítés, klíma szerelő oktatás
A Cool4U fő tevékenységei közé tartozik a járműklímák, járműklíma- és motorhűtés alkatrészek valamint hűtős szerszámok és szervizberendezések forgalmazása, klíma szerelők képzése. Kínálatunkban nem csak személygépkocsikhoz, de kamionokhoz, mezőgazdasági gépekhez és raktérhűtőkhöz is találnak pótalkatrészt. A gyárival megegyező alkatrészek mellett, univerzális termékeket is kínálunk. Piacvezetőként ezen a területen a legszélesebb kínálattal és a legkomolyabb raktárkészlettel rendelkezünk.
http://www.cool4u.hu [ További részletek ]
Klímalap - hűtsd le magad
PR: 2
Klímalap - hűtsd le magad
Akciós klímák áruháza. Ingyenes kiszállítás. Lg, Samsung, mIdea, Aircool, Mitsubishi, Toshiba, Daikin klímák teljes választéka. Split klíma, mobil klíma, ablak klíma. Az egész ország területén díjmentes kiszállítás!
http://www.klimalap.com [ További részletek ]
Klíma Star-Debrecen
PR: 2
Klíma Star-Debrecen
Klíma Star Cégünk 15 éves múltra tekint vissza, melynek során mindig arra törekedtünk, hogy munkáinkat a lehető legjobb minőségben végezzük el. Ezáltal több száz elégedett ügyfél bizonyítja szolgáltatásaink minőségét. Válasszon minket, mert a Klíma Star: - Nagy múlttal és tapasztalattal rendelkezik - Ezáltal problémamentes rendszereket ad át az ügyfelek teljes megelégedésére - Az eszközök beszerzésétől, azok beépítéséig mindent elvégez, legyen szó akár hűtésről vagy fűtésről - Kiváló minőségű szolgáltatásait korrekt árakon kínálja Szolgáltatásaink: - Klíma és Légtechnika forgalmazás-szerelés - Víz-, Gáz-, Fűtésszerelés hagyományos és korszerű technikával - Hőszivattyú és napkollektor forgalmazás és szerelés Keressen minket, forduljon hozzánk bizalommal! Klíma Star csapata
http://www.klimastar.hu [ További részletek ]
Dél-Klíma
PR: 2
Dél-Klíma
Klíma rendszerek kedvező áron és kiváló minőségben. Első sorban LG, Midea, Samsung, Hitachi klíma berendezések értékesítésével foglalkozunk. Figyelje aktuális akcióinkat, és rendelje meg ingyenes kiszállítással webkatalógusunkból az Önnek legmegfelelőbb típust.
http://www.delklima.hu [ További részletek ]
Olcsó klíma páramentesítő webshop, klímaszerelő Szeged
PR: 2
Olcsó klíma páramentesítő webshop, klímaszerelő Szeged
A Szeged klíma klímaszereléssel és klíma forgalmazással foglalkozik 1993 óta. Kínálatunkban megtalálja a klímatechnikához kapcsolódó termékeket is. Mint a páratartalom szabályzás és penész eltávolítás legjobb eszközeit. páramentesítőket légtisztítókat és párátlanítókat. Ha a fűtést is klímatechnikával szeretné megoldani akkor kínálunk nagyon jó COP értekkel rendelkező split klímákat. De ha kényelmesebb és huzat mentes megoldást szeretne akkor a levegő-víz hőszivattyúkban is otthon vagyunk.
http://www.olcso-klima.hu/ [ További részletek ]
SG-Therm Kft. - Sipos klímatechnika
PR: 2
SG-Therm Kft. - Sipos klímatechnika
Az SG-Therm Kft. fő tevékenysége: klímaberendezések értékesítése, forgalmazása, szaktanácsadás. Légkondicionáló berendezések szakszerű üzembe helyezése, zöldkártyával rendelkező, kiváló szakemberek segítségével. Vállaljuk családi házak, üzletek, irodák, lakó épületek, szervertermek teljeskörű klimatizálását készülék beszerzéssel, garanciával, folyamatos karbantartással és hibaelhárítással! Gyors kiszállás, szakszerű, pontos munkavégzés, kiváló minőségű szerszámok és anyagok használata. Továbbá a megújuló energiaforrások kiaknázásaként hőszivattyúk és napkollektorok forgalmazása és telepítése tartozik tevékenységi körünkbe!
http://www.klimamiskolc.hu [ További részletek ]
Klíma árak
PR: 2
Klíma árak
Klíma árak - klímatelepítés, klímaszerelés, klíma javítás mesterfokon. Látogassa meg oldalunkat és kérje árajánlatunkat.
http://www.fokuszklima.hu/klimaszereles-arak.html [ További részletek ]
Nemes Ventilátorház - Ventilátor Webáruház
PR: 2
Nemes Ventilátorház - Ventilátor Webáruház
Légtechnikai import ventilátorok és tartozékaik forgalmazása. Háztartási ventilátorok , ipari ventilátorok, légtechnikai csövek,szerelési anyagok.
http://nemesventilatorhaz.hu [ További részletek ]
Klíma és légkondícionáló szerviz
PR: 0
Klíma és légkondícionáló szerviz
Klíma és légkondícionáló szerviz: javítás, szerelés, karbantartás, telepítés és szervizelés. www.klima-szerviz.hu
http://www.klima-szerviz.hu [ További részletek ]
Klíma árak, akció
PR: 0
Klíma árak, akció
A legjobb klíma árakat garantáljuk Önnek. Folyamatosan más és más klímákat kínálunk akciós árakon, kollégáink minduntalan keresik a piacon fellelhető minőségi és akciós berendezéseket.
http://klimabt.hu [ További részletek ]
Ventilátorbolt.hu Webáruház
PR: 0
Ventilátorbolt.hu Webáruház
A Ventilátorbolt.hu webáruházban lakossági, ipari ventilátorok, kiegészítők, rácsok, vezérlő elektronikák széles kínálatát találhatják meg vásárlóink. Az egész ország területén futárral szállítjuk ki termékeinket, de személyes átvételre is lehetőség van. A termékeken kívül szellőzés-technikai információk, szakcikkek is megtalálhatóak oldalainkon.
http://ventilatorbolt.hu [ További részletek ]
Klima
N/A
Klima
Ön is szeretne egy minőségi klima rendszert a lakásba? Akkor most keressen fel minket oldalunkon vagy személyesen bármelyik üzletünkben!
http://tomaklima.hu/ [ További részletek ]
Klímaszerelés Budapest
N/A
Klímaszerelés Budapest
Fő tevékenységi körünk a lakossági klímaberendezések értékesítése, telepítése, beüzemelése, de vásárlóink igényeit egyedi szolgáltatásokkal is igyekszünk kielégíteni.
http://klimatechnika.hu [ További részletek ]
Lamarking légtechnikai szaküzlet
N/A
Lamarking légtechnikai szaküzlet
Légtechnika szaküzlet Budapesten. Légtechnikai cső, légtechnikai idom, égtechnika szerelés olcsón. Ventilátor, anemosztát, szellőzőrács és zsalu értékesítés olcsón. Online kereskedés, webshop. Álló ventillátor, Asztali ventillátor, Centrifugál ventilátor, Csillár ventillátor, Csőventilátor, Elszívó mennyezeti ventilátor, Fali (axiál) ventilátor Fürdő, wc, szoba ventilátor, Kétirányú ventilátorok, Műszerventilátor, Nagynyomású fürdő, wc, szoba ventilátor, Tetőventilátor, Kandalló ventilátor Légtechnikai cső, aluminium flexi cső, Fehér műanyag cső, Fehér pvc flexi cső, Hang, hőszigetelt flexicső, Négyszögletes műanyag cső, spiro - spico cső. Légmennyiség, térfogatáram szabályozók, íriszes szabályozók, pillangószelepek. Légtechnikai idomok: ágidom, Átalakító idom, Beszívó-kifúvó idom - kültéri, Csatlakozó csonk, Csőkapcsoló (nipli), Hangcsillapító idom, Idomkapcsoló, Könyök idomok, Lapostető átvezető idom, Nyeregidom, Préselt keresztidom - gumis, Rezgéscsillapító idomok, T-idom, Takarólap, Tisztító nyílás, Végzáró kupak, dugó, Visszacsapószelep, Y-idom, Szűkítő idom. Zsaluk: Befúvó zsalu - hálóval, GR gravitációs zsalu, MV burkolt automata zsalu, MV csőcsatlakozós zsalu.
http://www.ventilatorlap.hu/ [ További részletek ]
Klíma 24
N/A
Klíma 24
Kompresszor, elpárologtató, kondenzátor és folytás. Akik jártasak a hűtőrendszerek világában, azok tudják, hogy ezek egy klíma berendezés elengedhetetlen alapelemei. Akik viszont nem jártasak, azoknak sem kell kétségbe esni, mert a mi a Klíma 24-nél azért vagyunk, hogy segítsünk nekik.
http://lakasklima24.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829