Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Online könyvesbolt - konyvkapu.hu - Nyelvkönyv, regény
PR: 5
Online könyvesbolt - konyvkapu.hu - Nyelvkönyv, regény
Ha könyvet szeretnél vásárolni, akkor válaszd a konyvkapu.hu-t! A Könyvkapu online könyvesboltban óriási kedvezmények vásárolhatsz könyveket, kalandregényeket, ajándékkönyveket, térképeket, művészettel és egészséggel foglalkozó könyveket, stb.. Ha szeretnél felkészülni a nyelvvizsgádra, vagy csak egy jó tankönyvet keresel, mellyel sikeresen letudhatod az érettségit, akkor is jó helyen jársz! Nyelvkönyvek, szótárak, tankönyvek, példatárak széles választékban. Gyermek vagy ifjúsági könyvek kicsiknek és nagyoknak. Kifestők, mesekönyvek, versek, gyermekregények, stb.
http://konyvkapu.hu/ [ További részletek ]
Használt könyvek, tankönyvek
N/A
Használt könyvek, tankönyvek
Zalaegerszegen használt könyveket, tankönyveket forgalmazó üzlet. Postai szállítással is foglalkozunk.
http://www.szantikvar.hu [ További részletek ]
Di-Plant Idegennyelvű Könyvesbolt
N/A
Di-Plant Idegennyelvű Könyvesbolt
Idegennyelvű könyvesboltunk webáruháza a www.diplant-nyelvkonyvbolt.hu Nálunk mindent megvásárolhat ami a nyelvtanuláshoz szükséges: Idegennyelvű tankönyveket, szótárakat, szépirodalmat. Tanári kézikönyveket, nyelvkönyvek hanganyagát, nyelvizsgákra (Toefl, ECL, Euro, IELTS, FCE) és érettségire felkészítő könyveket kínálunk a piacon ismert összes nagy könyvkiadótól. Így megtalálható az Oxford, Longman, Cambridge, Express, MM, Hueber kiadó könyveinek teljes választéka. Tájékoztatást adunk pedagógusoknak az aktuális iskolai árakról. Segítséget nyújtunk a tankönyvrendeléshez egész évben. Iskoláknak kedvezményes kiszállítást vállalunk. 15% pedagóguskedvezmény és 10% diákkedvezmény vehető igénybe üzletünkben. Nyelvtanuláshoz könnyített olvasmányokat, szókártyákat, társasjátékokat kínálunk. Segítséget nyújtunk külföldi könyvrendelésben is. Könyvesboltunk a belvárosban, a Blaha Lujza tértől 2 percre található, a Gyulai Pál és Kőfaragó utca sarkán.
http://diplant-nyelvkonyvbolt.hu/ [ További részletek ]
Antikvárium Budapest használt könyv antikvár
N/A
Antikvárium Budapest használt könyv antikvár
A könyvek szeretete nem kor kérdése. Áruházunkban több, mint 6000 könyv közül választhat kedvére. Választékunkban megtalálhatóak antik bibliofil, ritka könyvek, dedikált könyvek, életrajzok, naptárak, ezoterika, filozófia, földrajz, gasztronómia, folyóiratok, gyermek és ifjúsági könyvek, hobbi könyvek, műszaki könyvek, művelődéstörténet, művészet könyvek, szépirodalom, szórakoztató irodalom, társadalomtudomány könyvek, természettudomány könyvek, történelem könyvek. Antikváriumunk folyamatosan frissül. Kísérje figyelemmel oldalunkat és jusson hozzá vágyott könyvéhez kedvezményes áron! Az üzletben lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeken! Tisztelettel: Tordai antikvárium
http://www.tordaiantikvarium.hu [ További részletek ]
Antikvárium - könyv
N/A
Antikvárium - könyv
Az antikvárium oldalon lehetőség van online vásárlásra, ám részletesen leírtuk az antikvárium elérhetőségét azok számára, akik személyesen szeretnének könyvet vásárolni. A cikkek és érdekességek menüben az antikvárium témakörével kapcsolatos írások találhatók az érdeklődők részére.
http://antikvarium-konyv.com/ [ További részletek ]
Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt
N/A
Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt
Van egy blogja, vagy a Facebook oldala - netán az asztalfiókja - tele van érdekes bejegyzésekkel, kéziratokkal? Sajnos nem tudja, hol adhatná ki a könyvét? Vállalkozásunknál e-könyv kiadással és forgalmazással foglalkozunk, amihez szerzőket, fordítókat, jogtulajdonosokat keresünk, akiknek a műveit megszerkesztjük, lektoráljuk, borítót és hátlapot tervezünk neki, és ingyen e-könyvet készítünk belőle. Kiadjuk és nagyon kedvező, akár 75%-os jutalékot kínálva forgalmazzuk is a könyvét e-könyv, vagyis epub formátumban - ezzel segítve, hogy megvalósíthassa álmait! Sőt, még a marketingben is segítünk, hogy a kiadott e-könyve sikeres legyen a könyvpiacon: könyvbemutatót szervezünk és online reklámozzuk is a művet, hiszen annak sikere közös érdekünk! Töltse le és olvassa el a Hogyan írjunk könyvet? - című ingyenes e-könyvünket, amelyben reményeink szerint sok hasznos tanácsot és tippet talál ahhoz, hogy tényleg jó könyvet írjon. Webáruházunk e-könyv kínálata: - ingyenes magyar nyelvű e-könyvek, - magyar nyelvű e-könyv újdonságok, - magyar nyelvű szakkönyvek e-könyv formátumban, - ingyenes angol e-könyvek, - angol nyelvű e-könyv újdonságok. Amennyiben más ingyenes, letölthető digitális művel, kiadvánnyal, zenével, fotóval, grafikával rendelkezik, akkor szívesen helyet biztosítunk neki webáruházunkban, sőt reklámozzuk is!
http://virtuarium.eu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829