Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Primtex bútorszövet, kárpitoskellék
PR: 3
Primtex bútorszövet, kárpitoskellék
Bútorszövetek, kárpitoskellékek, kárpitos szerszámok, paszományok, függönyök kis és nagykereskedelme. Függönyözés, kárpitozás, klasszikustól a modernig. Eredeti minták újra gyártva, rokokótól a szecesszióig.
http://www.primtex.hu [ További részletek ]
Lakástextil nagykereskedelem
PR: 3
Lakástextil nagykereskedelem
Laguna Lakástextil Nagykereskedés - Kitűnő gyártók legújabb modelljei a legkedvezőbb árakon, folyamatos akciókkal
http://www.laguna.co.hu/ [ További részletek ]
rőfösbolt lakástextil kisáruház
PR: 3
rőfösbolt lakástextil kisáruház
árukészletünk kialakításával a különböző vásárlói célcsoportok igényeihez alkalmazkodunk. a lakosság kiszolgálásán túl fontosnak ítéljük a közületek, intézmények, szállodák és éttermek textíliákkal való ellátását is. kisáruházunk termék kínálata: függönyök karnisok dekorációs anyagok rövidáru, kézimunka ruházati méteráru fehérnemű Lakástextil szolgáltatásaink: tanácsadás ingyenes felmérés tervezés kivitelezés varrószolgálat
http://www.rofosbolt.com [ További részletek ]
Alda függöny és lakástextil
PR: 3
Alda függöny és lakástextil
Függöny ötletek, karnis megoldások egyedi méretben. Díjmentes felmérés, tervezés, tanácsadás. Óriási függöny, lapfüggöny, lakástextil, karnis, tapéta választék.
http://www.aldafuggony.hu/ [ További részletek ]
Kreatív hobby, gobelin és kézimunka alapanyagok
PR: 2
Kreatív hobby, gobelin és kézimunka alapanyagok
A Gombolyag.hu online áruházban kreatív hobby kellékeket, gobelineket, kézimunka alapanyagokat (hímzőcérnák, kötőfonalak, horgolócérnák és egyéb kellékek) vásárolhat kedvező áron.
http://gombolyag.hu [ További részletek ]
Context Szeged Lakástextil
PR: 2
Context Szeged Lakástextil
A Context Szeged Kft weboldalán a férfi- és női ruházat és a lakástextil kínálata mellett, megtalálja azokat a szolgáltatásokat is, melyek megkönnyítik vásárlását.
http://context.hu/ [ További részletek ]
Ágytakaró - Lakástextilia - Függöny
PR: 0
Ágytakaró - Lakástextilia - Függöny
Függöny, sötétítő egyedi méretben, több szabásminta alapján. Drapériák, bogenek széles választéka. Steppelt ágytakaró, díszpárna, falvédő. Terítő minden asztalformára. Egyedi igényekre szabott lakástextília webáruház, lakásfelmérés, házhoz szállítás, ingyenes fogásminta kérés.
http://www.onlinetextil.hu [ További részletek ]
Röltex - rövidáru, méteráru, lakástextil
PR: 0
Röltex - rövidáru, méteráru, lakástextil
A több mint 60 éve alapított RÖLTEX kereskedelmi hálózat legjobb hagyományait követve igyekszünk árukészletünket és választékunkat úgy összeállítani, hogy a családban, háztartásban nap mint nap felmerülő varrással, szabással, kötéssel, horgolással, díszítéssel, dekorációval és kézimunkával kapcsolatos igényeket maradéktalanul ki tudjuk elégíteni. Legfőbb termékeink: rövidáru, méteráru, lakástextil, kézimunka és szabás-varrás kellékek
http://www.roltex.hu [ További részletek ]
Bútorszövet és lakástextil - Szelei Tex
PR: 0
Bútorszövet és lakástextil - Szelei Tex
Elsősorban bútorszövet nagykereskedőket, kárpitos-bútorokat gyártó cégeket és lakástextil-boltokat kerestünk meg mintakollekciónkkal. Mára már az ország három városában Budapesten, Nyíregyházán és Szekszárdon vannak telephelyeink, ahová várjuk kedves vásárlóinkat személyesen, telefonon és az interneten is. Mintakollekcióink ingyenesek partnereink részére. Áruinkat saját autóinkkal vagy futárszolgálattal juttatjuk el a vásárlóinkhoz. Várjuk mielőbbi jelentkezésüket. Bútorszövet és lakástextil a Szelei Tex Webáruházban. Valódi bőrök, textilbőrök, mikroplüssök és zseníliák széles választéka.
http://www.szeleitexkft.hu/ [ További részletek ]
Gomb, cérna, rövidáru - Rőfösbolt
N/A
Gomb, cérna, rövidáru - Rőfösbolt
Nemrég nyílt üzletünkben sokféle rövidáru és aprócikk megtalálható: pl. kézimunka-kellékek, fonalak, gobelinek, bizsuk, órák, övek, táskák, ovis- és iskolai táskák, gyöngyök stb. Rendelésre különböző anyagok: pl. filc, bélés, passzé, pamut, műbőr, stb. Minden ami a varráshoz szükséges: gomb, cérna, cippzár, gumik, patentok, fém és műanyag kellékek, csipkék, díszítők, hímzések, stb. KEDVEZŐ ÁRAKKAL, KÜLÖNBÖZŐ AKCIÓKKAL várjuk a kedves vásárlókat.
http://www.gombcerna-rofosbolt.kalauz.hu [ További részletek ]
Széles függöny és lakástextil választék
N/A
Széles függöny és lakástextil választék
Sok férfi szeret azzal viccelődni, hogy egy nő gondolatai három dolog körül forognak, a családalapítás, a jegygyűrű és a függöny. Ezen élcelődés lényege, hogy az újonnan vásárolt ingatlanban talán még bútorokat sem vásároltak a beköltözők, de az ideális függönyt a nő már ki is választotta. Persze ez csak hímsoviniszta sztereotípia, de ennek ellenére a függönyök lakberendezési jelentőségét talán hűen tükrözi. Persze a függönyöknek nem csak a miliő kialakításában van jelentős szerepe, hisz nem feledkezhetünk meg alapvető funkciójukról sem, hogy a belső teret eltakarják a kíváncsi szemek elől, illetve hogy redőny hiányában csökkentsék a beszűrőd fény mennyiségét. Ennek ellenére az utóbbi évtizedekben szerepük kicsit eltolódott az esztétikai funkció felé és tény, hogy egy jól kiválasztott függöny képes felöltöztetni és stílust adni egy szobának. Cégünk a Rovitex Hungária Kft. 15 éves fennállásának és számos külföldi leányvállalatának köszönhetően a különböző lakástextíliák mellett hazánk egyik legnagyobb függöny kínálatával rendelkezik, és ez tényleg nem túlzó kijelentés.
http://www.rovitex.hu [ További részletek ]
Függöny a Lakástextil Plázától
N/A
Függöny a Lakástextil Plázától
Hogy miért számítanak olyan jelentős lakberendezési kiegészítőnek a függönyök? Azért mert egy függöny önmagában is képes nagy hatást gyakorolni a szoba stílusára és nagyban javíthat az összképén. Ezzel párhuzamosan persze nagyban ronthat is, ha nem a megfelelő darabot választjuk. Cégünk lakástextil webáruházában több száz termék közül válogathat így biztos hogy minden otthonhoz megtalálható a megfelelőbb darab. Sőt ha a vásárlás összege meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor a szállítás ingyenes.
http://www.lakastextilplaza.hu [ További részletek ]
Manda függöny
N/A
Manda függöny
Manda lakástextil, azon belül függöny, tapéta, bútorszövet és mellé szőnyeg, amiket a lakásdekoráció és árnyékolástechnika egészít ki. Minőségi, és ezért nem a legolcsóbb, de gyönyörű és minőségi textíliákkal és szakértő kiszolgálószemélyzettel szolgálunk, hogy a lakásába illő függyöny tapéta és egyéb lakástextil tulajdonosa legyen.
http://www.manda.hu [ További részletek ]
Fancy-home függöny
N/A
Fancy-home függöny
Cégünk ajánlata a függöny, bútorszövet, tapéta. Bővítettük forgalmazott termékeink skáláját, így ma már szőnyegek és lámpák is gazdagítják kínálatunkat. Árnyékolás és világítás területén is állunk szolgálatukra. Termékeinkre jellemző a magas minőség, kiemelkedő elegancia.
http://www.fancy-home.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829