Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Oligo2000 Élelmiszer Nagykereskedelmi Kft
PR: 2
Oligo2000 Élelmiszer Nagykereskedelmi Kft
Budapesten és vidéken vállalunk élelmiszer kiszállítást: vukor, liszt, rizs, olaj, tészta, fűszer, édesség, édesítőszer, cukorpótló.
http://www.oligo2000.hu/ [ További részletek ]
fűszerpaprika őrlemények, szegedi paprika ASTA, csemege paprika
PR: 2
fűszerpaprika őrlemények, szegedi paprika ASTA, csemege paprika
fűszerpaprika őrlemények, szegedi paprika ASTA, csemege paprika, feketebors őrölt, fűszer nagykereskedelem
http://www.fuszerpaprika.eu [ További részletek ]
Gevimpex Trade Kft. export - import zöldség, gyümölcs, lengyel édesség
PR: 2
Gevimpex Trade Kft. export - import zöldség, gyümölcs, lengyel édesség
A Gevimpex Kft. fő profilja a torma, édesség, burgonya, bor, import és export kereskedelme különös tekintettel Lengyelország felé a magyar dinnyére. Legfőbb jelszavaink a megbízhatóság, a pontos rendes fizetés, ugyanakkor a rugalmas bizalmi alapon nyugvó korrekt együttműködés partnereinkkel.
http://www.gevimpex.hu/ [ További részletek ]
Borház Magyarország bornagykereskedés
N/A
Borház Magyarország bornagykereskedés
A Borház Magyarország Kft. kínálatát a fetlörekvő magyar borászatok kiemelkedő minőségű boraiból állítottuk össze. Partnereink a hazai borvidékek még kevésbé ismert, de szakmai körökben elismert bortermelői. Közös ismérvük, hogy mindnyájan kitűnő, minőségi borokat állítanak elő.
http://www.borhazmagyarorszag.hu [ További részletek ]
Passner mirelit
N/A
Passner mirelit
Termékkínálatunkat a mindenkori fogyasztói igényeknek megfelelően alakítjuk, házias receptek alapján, kellemes fűszeres ízeket idézve. Kóstolja meg a hófehér húsú csirkemellből és a pulykamellből készült panírozott termékeinket, a kiváló gasztronómiai élmény érdekében. Igazi húsimádóknak ajánljuk a cigánypecsenye szeletet, amely a fokhagyma és a pirospaprika ízével ejti rabul fogyasztóját. Sertés karajból alkottuk meg különféle töltelékkel a PASSNER Kotlett termék újdonságot.
http://www.passner.hu [ További részletek ]
Baromfifeldolgozó - Minőségi csirkehús
N/A
Baromfifeldolgozó - Minőségi csirkehús
A Kálmánházi Baromfifeldolgozó Kft. minőségi csirkehús termékeket kínál kis és nagykereskedések számára. A feldolgozásra kerülő baromfihúsokat saját tenyésztésű állományból készítjük. Mind a csibe felnevelése, mind pedig a csirke feldolgozása során szigorú higiéniai és magas élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfelelően járunk el, garantálva ezzel a csirkehúsok egészségügyi minőségét. Termékeink mindemellett hatóságilag is folyamatos ellenőrzés és nyomonkövetés alatt állnak. Az ízletes baromfihús elkészítése érdekében kizárólag kukoricában gazdag, és hozamfokozó szerektől mentes takarmánnyal tápláljuk csibéinket. Termékeink szinte az ország egész területén elérhetőek vákuumfóliás és habtálcás kivitelben is. Lédig csomagolású termékeinket előhűtött vagy fagyasztott formában is megvásárolhatják megrendelőink.
http://www.kalmanhazibaromfi.hu [ További részletek ]
Fagyasztott borsó
N/A
Fagyasztott borsó
A zöldborsó őshazája Közép-Ázsia, de őshonos Észak-Indiától egészen a mai Afganisztán területéig. Vad változatait megtalálták Kis-Ázsiában és Etiópia fennsíkjain is. A termesztésére vonatkozó adatok már Kr.e. 5-6 ezer évvel ismertek. A középkorban azonban, elsősorban takarmányozási céllal termesztették. Gyorsfagyasztott borsó, zöldborsó termékek.
http://www.xn--fagyasztottbors-9rb.hu [ További részletek ]
Fagyasztott tök
N/A
Fagyasztott tök
A közönséges vagy más néven étkezési tök (Cucurbita pepo), a Cucurbitaceae családba tartozik, amelybe mintegy 114 nemzetség és 500 faj van..Gyorsfagyasztott gyalult tök és egyéb fagyasztott, mirelit áru nagykereskedelem.
http://www.xn--fagyasztotttk-tmb.hu [ További részletek ]
Zöldségfélék
N/A
Zöldségfélék
A spenót a libatopfélék családjába tartozó, az egész világon ismert és kedvelt kultúrnövény. Közép- és Délnyugat- Ázsiában őshonos. Ismert nevei még: spinót, spenát, spinát, spinác, barátparéj. Gyorsfagyasztott, mirelit zöldségfélék nagykereskedelme: Bahamas.
http://www.xn--zldsgflk-e1acb1m.hu [ További részletek ]
Gyorsfagyasztás, gyorsfagyasztott termékek
N/A
Gyorsfagyasztás, gyorsfagyasztott termékek
Az emberiség a fagyasztás technikájának alap elveit Clarence Birdseye amerikai feltalálónak köszönheti, aki az 1920-as években a kanadai Labradorban tevékenykedett. Gyorsfagyasztás, gyorsfagyasztott, mirelit termékek: zöldségek, gyümölcsök, húsok nagykereskedelme.
http://www.xn--gyorsfagyaszts-7gb.hu [ További részletek ]
Argentín hekk
N/A
Argentín hekk
A merrlucius, vagyis csacsihal, tehát a hekk, egy bajusztalan tengeri csukafajta. A hekk jó 1 méter hosszúra nőhet meg, és átlag súlya 10-12 kg. A kétrészes hátuszony első felén 9-10, a hátsó felén 37-40 úszósugár található. Kapható: Hekk, hekkfilé, hekktörzs, argentínhekk, fagyasztott hekk.
http://www.xn--argentnhekk-tcb.hu [ További részletek ]
Pangasius - Cápaharcsa
N/A
Pangasius - Cápaharcsa
Bár neve cápafélére utal a cápaharcsa - vagy hétköznapi nyelven pangasius - a harcsafélék családjába tartozik, és Délkelet-Ázsiából származik. Pangasius white, pangasius pink komoly mennyiségben kerül Magyarországra is vietnami tógazdaságokból, gyorsfagyasztott állapotban. A pangasius mostanra közkedvelt, fogyasztásra való hal lett és rengeteg új pangasius recept látott nagyvilágot az elmúlt években. Az ára mellett az egyik legnagyobb előnye, hogy szinte teljesen szálkamentes.
http://www.pangasius.hu/ [ További részletek ]
Bélszín
N/A
Bélszín
A hátszín és a fartő között található részt nevezzük bélszínnek, vagy más néven vesepecsenyének. Ez a marhahús legnemesebb, éppen ezért sajnos a pénztárcánkat is a legjobban megterhelő része. Fagyasztott bélszín termékek.
http://www.xn--blszn-bsa5a.hu [ További részletek ]
Szilvásgombóc
N/A
Szilvásgombóc
Nem szabad megfeledkeznünk azonban a modern kor konyhájáról, ahol a hagyományos, szilvás, tejfölös, lekváros ízek mellett, már egész különleges ínycsiklandozó finomságokat is lehet kapni; kezdve a sárgabarackos gombóctól, az áfonyáson át, a mogyorókrémes gombócig! Csak kedvünk, ízlésünk és hangulatunk szabhatja meg, melyiket válasszuk. Persze a legjobb döntés, kipróbálni mindet! Fagyasztott szilvásgombóc termékek.
http://www.xn--szilvsgombc-o7a3v.hu [ További részletek ]
Fagyasztott pulyka
N/A
Fagyasztott pulyka
A pulyka őse a vadpulyka ma is megtalálható Észak- és Közép-Amerikában. Érdekesség, hogy előszeretettel vadásszák, mint nálunk a fajdkakast. Remek minőségű, gyorsfagyasztott pulyka termékek: pulykamell, pulykacomb, egész pulyka.
http://www.fagyasztottpulyka.hu [ További részletek ]
Kacsamáj
N/A
Kacsamáj
A házi kacsa legnagyobb "gazdasági" értéke a hízott kacsamáj. A legtöbb kacsafajta kényszerhízlalással a libához nagyjából hasonló méretű, 200-250 g-os májat képes növeszteni. Manapság már remek gyorsfagyasztott termékeket vehetünk, akár kacsamájat is, és ráadásul többféle kiszerelésben, mennyiségben!
http://www.xn--kacsamj-mwa.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1262   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829