Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Tisztítószershop.hu webáruház
PR: 4
Tisztítószershop.hu webáruház
Mosóporok, vasaláskönnyítő szerek, vízkőoldók, fürdőszobai takarítószerek, WC illatosítók és fertőtlenítők, törlőkendők, egészségügyi termékek, padlóápolók, légfrissítők és egyéb háztartási takarító- és tisztítószerek bőséges kínálata. Termékeink kiváló minőséget képviselnek, vetekedve a paicon ismert nagy takarító- és tisztítószerek hatékonyságával, mindezt úgy, hogy árban rendkívül felhasználóbarát termékekről van szó. Webáruházunkban a takarító- és tisztítószereken kívül higiéniai- szépségápolási és kozmetikai termékeket is találnak a Vásárlók. Kozmetikumaink Holt tengeri ásványokat tartalmaznak, melyek regenerálják és frissen tartják a felhasználó bőrét. Weboldalunk célja, hogy a háztartásban használatos takarítószereket megismertessük a vevőközönséggel, és piacot teremtsünk ezen termékeknek, melyek kiváló ár-érték arányt képviselnek. Megrendeléseik átvételére két lehetőség van: Utánvétes fizetéssel, futárszolgálat által kiszállított formában, melynek szállítási költsége a megrendelt termékek összegétől függ. Ezekről az intervallumokról a honlapunkon tudnak tájékozódni, az "INFORMÁCIÓK" menüpont alatt. A másik lehetőség a személyes átvétel, melyet a 1173 Budapest, Pesti út 237. szám alatti HOME Center üzletház A/31. sz. üzletében tudnak megtenni.
http://www.tisztitoszershop.hu [ További részletek ]
Porzsákcentrum
PR: 3
Porzsákcentrum
Cégünk porszívó porzsákok forgalmazására alakult. Kínálatunkban megtalálhatók papír, gyapjú ill. textil alapanyagú porzsákok, filterek. A kül- és belföldi széleskörű beszerzéseknek köszönhetően, szinte az összes háztartási és ipari porszívó gyártó termékeihez tudunk porzsákot, filtert kínálni a magyar piaci árakhoz képest meglehetősen versenyképes árakon. Beszállítóink stabil hátteret és minőségi, ellenőrzött termékeket biztosítanak. Nagykereskedelmi on-line oldalunkon: www.porzsakcentrum.hu regisztráció után a nap 24 órájában tudnak böngészni, kedvezményes árainkat kizárólag regisztrált viszonteladói partnereinknek biztosítjuk.
http://www.porzsakcentrum.hu [ További részletek ]
horob
PR: 3
horob
Cégünk professzionális (ipari) takarítógépek (Fiorentini, Klindex, Cilmas, Ghibli, Cleanfix), takarítóeszközök (Ready System, Unger, Tork, Vileda, 3M, Marplast), tisztítószerek (Kiehl, Clean Center, dr. Schumacher, Tana) és higiéniai papírtermékek (Celtex, Imbal Paper, Bokk Paper) magyarországi forgalmazását képviseli és segíti, így teremtve meg a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást. Elsőrendű feladatunknak tekintjük a hazai igények kielégítését, kiváló szakember gárda és szervizhálózat folyamatos bővítését és továbbképzését, amely biztosítja a minden részletet kimerítő tanácsadást a korszerű takarítástechnológiák terén. Segítjük továbbá az adott helyen a legcélszerűbb és leggazdaságosabb technológiák, gépek, eszközök és vegyszerek kiválasztását.
http://horobkft.hu [ További részletek ]
Mosódió webáruház
PR: 1
Mosódió webáruház
Környezet- és bőrbarát, vegyszermentes, olcsó, természetes mosószer a mosódió. A szappanfa-félék családjába tartozó fa termésének héját használjuk fel mosáshoz. A héjból kioldódó saponin egy enyhe habzású, kiváló mosószer. Nem okoz irritációt, ezért csecsemők, bőrbetegségben szenvedők számára is ajánlott. Alkalmas fehér és színes ruhák, gyapjú, kasmír, selyem színkímélő mosására.
http://www.mosodio.bolthalo.hu [ További részletek ]
HigiShop.hu - Higiéniai Webáruház
PR: 0
HigiShop.hu - Higiéniai Webáruház
Webshopunk higiéniai termékek forgalmazásával foglalkozik, wc papírok, kéztörlők és egyéb papírtermékek mellett épülettisztítás, konyhahigiénia és mosdóhigiénia a szakterületünk. Ezen területekre szakosodva kínálunk jó minőségű termékeket jó árakon. Országos szállítással, akár ingyenesen.
http://www.higishop.hu [ További részletek ]
Környezetkímélő növényi mosószerek, kozmetikai termékek
N/A
Környezetkímélő növényi mosószerek, kozmetikai termékek
Új webáruházamban 2010.november 30-ig engedményes áron kaphatók: indiai mosódió, mosódióhéjból készült folyékony mosódiók, bioillatok, marhaepeenzimes folttisztítók, Na-perkarbonát fehérítéshez, tusfürdők, testápolók, samponok, fertőtlenítő ezüstkolloid,vízlágyító, citromsavas vízkőoldó, mosogatószer.
http://mosodioaruhaz.bolthely.hu [ További részletek ]
Ökokuckó környezetbarát tisztítószerek
N/A
Ökokuckó környezetbarát tisztítószerek
Az Ökokuckóban olyan környezetbarát termékek széles választékát kínáljuk, mint a mosódió és más környezetbarát mosószerek, tisztítószerek, shea vaj, natúr kozmetikumok, mosóparfümök, mosogatószerek, illóolajok, szappankészítés alapanyagok és vízszűrő kancsók, víztisztító kancsók. Üzletünkben és webáruházunkban olyan környezetbarát termékek között válogathatsz, melyeket magunk is kipróbáltunk és szívesen használunk. Környezetbarát termékeinket gyorsan, és akár ingyenesen szállítjuk házhoz.
http://okokucko.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1244   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829