Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Férfi és női óra, karóra szaküzlet
PR: 4
Férfi és női óra, karóra szaküzlet
Budapesti üzletünkben személyesen is megvásárolhatja a keresett karórát. Casio, Citizen, Vector és Festina órák teljes magyarországi választéka elérhető üzletünkben akár aznapi szállítással! Aktuális készletünkről érdeklődjön telefonon
http://www.karorauzlet.hu [ További részletek ]
Sinn - karórák
PR: 4
Sinn - karórák
A német óragyártás bölcsőjétől, a szászországi Glashüttétől meglehetősen távol lévő nyugati Frankfurtban honos Sinn órái nagy részével a műszaki érdeklődésűeket kívánja megszólítani. Ennek érdekében a kutatás-fejlesztés terén komoly eredmények elérését célozták meg, és érték is el őket. Így például egyes óráit extrém hőmérséklet tartományokban is bátran lehet viselni, mivel a Sinn által kifejlesztett kenőolajok viszkoszitásukből rendkívül alacsony, vagy magas hőmérsékleteken sem veszítenek. Búváróráik egy része a német tengeralattjárók gyártásában használt acélból készülnek, amelyek összehasonlíthatatlanul jobban állnak ellent a tengervíz roncsoló hatásának. Megemlítendő még a Tegiment technológia. Ezzel az eljárással kezelt acél tokok jobban ellenállnak a karcolásoknak. A kollekciókból azonban nem hiányoznak a klasszikus modellek sem, amelyek egy része a Sinn otthonának számító Frankfurt am Main szűkebb és tágabb környezetéhez kötődnek.
http://www.sinn.hu/ [ További részletek ]
Nomos órák
PR: 4
Nomos órák
A Nomos karórák saját manufaktúra szerkezeteik révén rendkívüli pontosságot érnek el. Valahol Drezda és a cseh határ között, a keletnémet Erzgebirge hegyeiben található Glashütte, a német óragyártás Mekkája. A Nomos kollekciója időtlenséget sugároz, ezért egyszerűen nem kell állandóan megújítani. Hosszú évek óta öt alapmodellel dolgoznak, ha hatodik, az igen kedvezően pozícionált Club pedig 2009 óta tartozik a Nomos órák családjához. A Glashüttei órák olyan kiváló minőségben készülnek, hogy azok megfelelő karbantartás mellett több generációt is kiszolgálhatnak majd. A Nomos célja a tökéletesség elérése, azaz az óráikat egyszerűen ne kelljen, sőt ne is lehessen továbbfejleszteni.
http://www.nomos.hu/ [ További részletek ]
Oris - mechanikus órák
PR: 4
Oris - mechanikus órák
Az Oris a baseli és hölsteini régióban van otthon, ahol számos más óramanufaktúra is megtelepedett. Ebben a régióban a különbözőmárkák jótékony hatással vannak egymás munkájára, fejlesztésére, így biztosítva az innovációt és a minőséget. A kínálatban elsősorban a sportórák dominálnak, ugyanakkor a klasszikus darabok kedvelői illetve a különleges formák iránt fogékonyak is találnak maguknak szemrevaló darabot. A sportórák szinte a teljes spektrumot lefedik, azaz az autóversenyzés, a repülés és a búvárkodás szerelmesei mind gazdag és egyedi jellemzőkkel bíró darabokból álló kollekciókból választhatnak.
http://www.oris.hu/ [ További részletek ]
TAG Heuer órák
PR: 4
TAG Heuer órák
Edouard Heuer egész élete során a tökéletesség és a teljesítmény megszállottja volt. A TAG Heuert 1860 óta ez a kettős szenvedély segíti abban, hogy a pontosságot és a megbízhatóságot szem előtt tartva fejlessze ki a páratlan népszerűségnek örvendő óráit. Az első szabadalmaztatott kronográf 1882-ben jelent meg, amit aztán 2004-ben követett az új automata rendszer (a Monaco V4). A folyamatos újítások segítségével képes a TAG Heuer a világ óragyártásának élén maradni. A vállalat filozófiáját a tökéletességre való törekvés jellemzi.
http://www.tagheuer.hu/ [ További részletek ]
Ékszer és ajándék Webáruház - Tiffany-Art
PR: 4
Ékszer és ajándék Webáruház - Tiffany-Art
Saját tervezésű, kézzel készített olvasztott üvegékszerek és Tiffany dísz és ajándéktárgyak webáruháza. Egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítok.
http://tiffanyart.hu/ [ További részletek ]
Óra, karóra webáruház - Swatch,Doxa,Cornavin
PR: 3
Óra, karóra webáruház - Swatch,Doxa,Cornavin
A Órarendelés.hu óraáruház létrejöttének nem titkolt célja, hogy vásárlóink anélkül válogathassanak több száz óra, karóra közül, hogy ehhez ki kellene mozdulniuk otthonukból, vagy munkahelyükről. Bízunk benne, hogy ezzel Önt is segíthetjük ha idő hiányában nem ér rá elmenni egy szaküzletbe, és megvásárolni az elképzeléseinek leginkább megfelelő órát. A kényelmes vásárláson túl lehetőséget biztosítunk Önnek arra is, hogy kérdéseket tegyen fel a kiszemelt termékkel kapcsolatban, melyekre telefonon, és emailben egyaránt válaszolunk. Ön a nap 24 órájában nézelődhet virtuális üzletünkben anélkül, hogy bárki is megzavarná eközben.
http://www.orarendeles.hu [ További részletek ]
Nagyon trendi, nagyon szex. Divatórák pont Neked. - Óra-karóra.hu
PR: 3
Nagyon trendi, nagyon szex. Divatórák pont Neked. - Óra-karóra.hu
Trendi, extravagáns, elegáns vagy retro órát keresel? Nem szeretnél új karórádra egy kisebb vagyont költeni, de egyedi és különleges darabot keresel? Nézz be az óra-karóra.hu-ra. Itt megtalálod az egyéniségednek megfelelő divatórát. Nagyon trendi, nagyon szexi. Pont Neked. Óra-karóra.hu
http://ora-karora.hu/ [ További részletek ]
Nemesacél, Orvosi fém ékszer, minden, amit tudni lehet róla.
PR: 3
Nemesacél, Orvosi fém ékszer, minden, amit tudni lehet róla.
Minden, amit a acélékszerekről tudni szeretnél. A nemesacél ékszerek anyagáról, (orvosi fém) ékszerek típusáról, itt minden kérdésedre választ kapsz. A legfrissebb divatékszerek széles kínálata képekkel illusztrálva és terjedelmes információs anyaggal kiegészítve.
http://www.acelekszerek.hu/ [ További részletek ]
Férfi óra, karóra webáruház
PR: 3
Férfi óra, karóra webáruház
Retro, chronograph, klasszikus vagy digitális órát keresel? Nem szeretnél új karórádra egy kisebb vagyont költeni, de egyedi és különleges darabot keresel? Nézz be a férfi.óra-karóra.hu-ra. Itt megtalálod az egyéniségednek megfelelő divatórát.
http://www.ferfi.ora-karora.hu/ [ További részletek ]
Cartier karórák
PR: 3
Cartier karórák
Louis-François Cartier 1847-ben vette át mesterétől, Adolphe Picardtól a párizsi Rue Montorgueil 29. alatti műhelyet. Az üzlet virágzik, és így hat évvel később magánügyfeleket is kiszolgálnak. A vállalkozás egészen a XX. század derekáig családi tulajdonban maradt. Az Egyesült Államok időközben az egyik legjelentősebb piaccá nőtte ki magát, a márka pedig számos közéleti személyiséget tudhat rajongói között, elnököktől kezdve egészen színészekig. Napjainkra a Cartier a legnagyobb luxusipari vállalkozás, a svájci Richmont tagja, önállóságát és szellemiségét azonban a legmesszebbmenőkig megőrizte.
http://www.cartier-watch.hu/ [ További részletek ]
Jaeger-LeCoultre órák
PR: 3
Jaeger-LeCoultre órák
A Jaeger-LeCoultre manufaktúrát Antoine LeCoultre (1803-1881), a zseniális feltaláló alapította, aki autodidakta módon sajátította el az órásmesterséget. A svájci Jura kanton közepén fekvő Vallée de Joux a nagy komplikációk paradicsoma. Itt készültek ugyanis az elmúlt két évszázad legbonyolultabb szerkezetei. A Jaeger-LeCoultre ezt a hagyományt büszkén és nagy elánnal viszi tovább. Az eleinte csak zsebórákban elképzelhető komplikációk, mint a percismétlő és az öröknaptár lassan a utat talál magának a karórák tokjába is. A hagyományos díszítési eljárásokkal nemesített kaliberek és számlapok épp úgy megtalálhatóak a márka kollekciójában, mint a modern és úttörő anyaghasználat. A Jaeger-LeCoultre szakmai felkészültségét nem csak művészi tűzzománc számlapjaival bizonyítja, hanem azzal a ténnyel is, hogy az évtizedek során többször építette meg a világ legtöbb komplikációt tartalmazó óráját, és a 2009. évben is visszahódította ezt a kitüntető címet.
http://www.jaeger-lecoultre-watch.hu/ [ További részletek ]
Frederique Constant karórák
PR: 3
Frederique Constant karórák
Frédérique Constant Genève egy mindenekfelett klasszikus márka. A "Live your Passion" szlogenjével a cég azokat célozza meg, akik szenvedéllyel élik meg sikereiket. Ez nem véletlen: a márkát egy fiatal, dinamikus házaspár alapította, akik megelégelték, hogy minőségi svájci órát csak több tízezer frankért kaphattak. Ugyanazt a minőséget elérhető áron akarták elérhetővé tenni. Szenvedélyük a klasszikus külsejű órák iránt a kollekcióikban is visszaköszönnek. A számlapnak a billegő felett való megnyitása is az ő nevükhöz fűződik, ötletük azonban anyagi források hiánya miatt nem tudták levédeni. A Frédérique Constant másik előnye a függetlensége, amely révén gyorsabban és rugalmasabban tudunk reagálni, mint a többi márka. Ezt a függetlenséget pedig a lehető legtovább meg kívánják őrizni, hogy szenvedélyükkel továbbra is lázban tarthassák az óraipart.
http://www.frederiqueconstant.hu/ [ További részletek ]
Officine Panerai karórák
PR: 3
Officine Panerai karórák
Az Officine Panerait Giovanni Panerai (1825-1897) alapította családi vállakozásként 1860-ban Firenzében, ahol a Ponte alle Grazien nyitotta meg első órakészítő műhelyé és felvette a legnevesebb és legelismertebb svájci órakészítőkkel a kapcsolatot. Az Officine Panerai órák, amelyek történelme jó másfél évszázaddal ezelőtt Firenzében vette kezdetét, a folytonos kutatás és fejlesztés révén kivételes műszaki jellemzőkkel bírnak, és ezt magával ragadó eleganciával ötvözték. Az Officine Panerai több mint 150 évnyi történetet ölel fel és arról mesél, hogyan is vált egy kis firenzei órakészítő műhely órabarátok zarándokhelyévé, illetve precíziós optikai és finommechanikai eszközeivel az olasz haditengerészetet is ellátó beszállító. Az Officine Panerai saját építésű szerkezetekkel készített Manufattura kollekció elismertsége és jelentősége újabb klasszikus és búvár modellek bemutatásával tovább növekedik, emellett új butikok nyitását tervezik Ázsiában, Japánban, az Egyesült Államokban és Európában.
http://www.panerai-watch.hu/ [ További részletek ]
Crocus-ekszer
PR: 3
Crocus-ekszer
Webáruházunkban Crocus márkanévvel ellátott, kiváló minőségű Swarovski kristállyal készült ékszereket forgalmazunk. A www.crocus-ekszer.hu webáruház a tavalyi évben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a mai, modern nő számára elérhetővé tegye a külföldön már népszerű és kedvelt swarovski kővel készült Crocus ékszereket. A termék palettán megtalálhatók a swarovski kristállyal készült gyűrűk, medálok, fülbevalók, karkötők, brossok és kiegészítők széles választékban a hétköznapi viselettől az extravagánsig. Páratlan szín- és formavilágában jelenik meg. Célunk, hogy minden korosztály megtalálja az egyéniségéhez illő swarovski ékszert - kényelmesen, időt és energiát megtakarítva megvásárolja.
http://www.crocus-ekszer.hu/ [ További részletek ]
Óra - Karóra - Babósszalon
PR: 3
Óra - Karóra - Babósszalon
Óra, ékszer szalon az Aréna Plaza-ban. Breitling, Maurice Lacroix, Rado, Longines, Certina, Tissot, Vertu karórák.
http://www.babosszalon.hu/ [ További részletek ]
márkás órák vétele és eladása
PR: 3
márkás órák vétele és eladása
Évek óta foglalkozom órákkal. A legnagyobb gyártók márkás óráit forgalmazom. Garantáltan csak eredeti órákat veszek és adok el. Weboldalamon az eladó órák mellett hasznos információkat lehet találni a különböző óramárkákról.
http://www.chronoweb.hu/ [ További részletek ]
Karika és Jegygyűrű Kft.
PR: 3
Karika és Jegygyűrű Kft.
Sok szeretettel várjuk Önt és kedves párját nemrégiben megnyílt, kellemes hangulatú karikagyűrű és eljegyzési gyűrű szalonunkban, ahol több száz modellből álló kínálatunkkal szeretnénk segítení a hagyományos családmodell híveit kapcsolatuk megerősítésében Boltunkban, a 1134 Budapest, Dévai utca 12. szám alatt, több, mint 300 karikagyűrű és eljegyzési gyűrű modell várja (egyedül befoglalt drágakövek). Ezek a modellek csak ötletek annak érdekében, hogy Ön megtervezhesse saját gyűrűit, melyek leginkább igazodnak ízléséhez. Bármelyik modell dizájnja, a gyémántok száma tetszőlegesen változtatható, csakúgy, mint valamennyi aranyszín (sárga, fehér vagy vörös arany), esetleg a karátszám (14 vagy 18 karát). Megrendelését 2-3 héten belül szállítjuk. Meggyőződésünk, hogy több, mint 20 éves tapasztalatunk birtokában képesek vagyunk megfelelni igényeinek. A házasság elveink szerint egy életre szóló köteléket jelent, ezért a karikagyűrűk és jegygyűrűk kiválasztása is időigényes. E fontos döntéshez ajánljuk meghitt, barátságos, családias hangulatú üzletünket, ahol kényelmes körülmények között választhatják ki az Önöknek megfelelő gyűrűt, gyűrűpárt, igény szerinti méretű és minőségű gyémánttal vagy gyémánt nélkül. Gyémánt kollekciónkból befektetési célú vásárlás is lehetséges. Finom kidolgozású, igényesen megmunkált kézi készítésű gyűrűk nagy választéka áll rendelkezésükre, nagyrészt német készítőink segítségével. Ezen daraboknak nem súlyuk, hanem kidolgozásuk a valódi érték. A német készítőink mellett nagy kollekciót tudunk bemutatni hazai készítőnk műhelyéből is. Készletünk csak bemutató darabokból áll, a mintadarabok valójában ötletek a választás megkönnyítéséhez és alapul szolgálhatnak önálló elképzeléseikhez. 20 éves tapasztalatunkkal segítjük Önöket a választásban és álmaik gyűrűjének elkészítésében.
http://www.karikagyuru-center.hu [ További részletek ]
Bizsu, óra, ékszer és napszemüveg - Pilgrim ékszer üzlet
PR: 3
Bizsu, óra, ékszer és napszemüveg - Pilgrim ékszer üzlet
Pilgrim ékszer üzleteinkben megvásárolható ékszer, óra, napszemüveg és egyéb bizsu kiegészítők. Termékeinket 100 %-ban nikkelmentesre, egyedi designnal és kézzel készítik. Ékszer üzlet: WestEnd, Allee
http://www.pilgrimekszer.hu [ További részletek ]
Karikagyűrű
PR: 3
Karikagyűrű
Rendelje meg nálunk karikagyűrű párját, és elhiheti, hogy nemcsak elérhető áron, de igazán egyedi darabokhoz fog hozzájutni! Mert munkánkkal nemcsak az a célunk, hogy teljesebbé tegyük az ifjú párok boldog pillanatait, hanem megmutassuk, miért értékesebb a tradicionális ötvösmunka alapján készült ékszer a sorozatgyártmányok silány darabjainál!
http://www.platinagyuru.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829