Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Ajánlott linkek:

Óra katalógus
PR: 2
Óra katalógus
Wyw tematikus webkatalógus óra témakörben, az alábbi főbb kategóriákban: [Antik óra] [Ékszeróra] [Időzóna - Világóra] [Könyvek, magazinok] [Különlegességek, újdonságok] [Napóra] [Online vásárlás] [Óra szaküzletek] [Óragyűjtemények] [Órajavítás] [Óramárkák - Karóra] [Piactér] [Pontos idő] [Toronyóra] ...
http://ora.wyw.hu/ [ További részletek ]
Ékszer katalógus
PR: 2
Ékszer katalógus
[Bizsu - Divatékszer] [Drágakövek] [Egyedi ékszerek] [Ékszer aukció] [Ékszer javítás, restaurálás] [Ékszer webáruház] [Ékszerkészítők] [Ékszerkölcsönzés] [Ékszerórák] [Ékszerüzletek, szalonok] [Esküvői ékszerek] [Hírek, érdekességek] [Kiállítások, vásárok] [Kultúra] [Márka és luxus] [Oktatás, képzés] [Ötvösművészet] [Szakmai fórumok, oldalak] [Testékszer]
http://ekszer.wyw.hu/ [ További részletek ]

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Férfi és női óra, karóra szaküzlet
PR: 4
Férfi és női óra, karóra szaküzlet
Budapesti üzletünkben személyesen is megvásárolhatja a keresett karórát. Casio, Citizen, Vector és Festina órák teljes magyarországi választéka elérhető üzletünkben akár aznapi szállítással! Aktuális készletünkről érdeklődjön telefonon
http://www.karorauzlet.hu [ További részletek ]
Sinn - karórák
PR: 4
Sinn - karórák
A német óragyártás bölcsőjétől, a szászországi Glashüttétől meglehetősen távol lévő nyugati Frankfurtban honos Sinn órái nagy részével a műszaki érdeklődésűeket kívánja megszólítani. Ennek érdekében a kutatás-fejlesztés terén komoly eredmények elérését célozták meg, és érték is el őket. Így például egyes óráit extrém hőmérséklet tartományokban is bátran lehet viselni, mivel a Sinn által kifejlesztett kenőolajok viszkoszitásukből rendkívül alacsony, vagy magas hőmérsékleteken sem veszítenek. Búváróráik egy része a német tengeralattjárók gyártásában használt acélból készülnek, amelyek összehasonlíthatatlanul jobban állnak ellent a tengervíz roncsoló hatásának. Megemlítendő még a Tegiment technológia. Ezzel az eljárással kezelt acél tokok jobban ellenállnak a karcolásoknak. A kollekciókból azonban nem hiányoznak a klasszikus modellek sem, amelyek egy része a Sinn otthonának számító Frankfurt am Main szűkebb és tágabb környezetéhez kötődnek.
http://www.sinn.hu/ [ További részletek ]
Nomos órák
PR: 4
Nomos órák
A Nomos karórák saját manufaktúra szerkezeteik révén rendkívüli pontosságot érnek el. Valahol Drezda és a cseh határ között, a keletnémet Erzgebirge hegyeiben található Glashütte, a német óragyártás Mekkája. A Nomos kollekciója időtlenséget sugároz, ezért egyszerűen nem kell állandóan megújítani. Hosszú évek óta öt alapmodellel dolgoznak, ha hatodik, az igen kedvezően pozícionált Club pedig 2009 óta tartozik a Nomos órák családjához. A Glashüttei órák olyan kiváló minőségben készülnek, hogy azok megfelelő karbantartás mellett több generációt is kiszolgálhatnak majd. A Nomos célja a tökéletesség elérése, azaz az óráikat egyszerűen ne kelljen, sőt ne is lehessen továbbfejleszteni.
http://www.nomos.hu/ [ További részletek ]
Oris - mechanikus órák
PR: 4
Oris - mechanikus órák
Az Oris a baseli és hölsteini régióban van otthon, ahol számos más óramanufaktúra is megtelepedett. Ebben a régióban a különbözőmárkák jótékony hatással vannak egymás munkájára, fejlesztésére, így biztosítva az innovációt és a minőséget. A kínálatban elsősorban a sportórák dominálnak, ugyanakkor a klasszikus darabok kedvelői illetve a különleges formák iránt fogékonyak is találnak maguknak szemrevaló darabot. A sportórák szinte a teljes spektrumot lefedik, azaz az autóversenyzés, a repülés és a búvárkodás szerelmesei mind gazdag és egyedi jellemzőkkel bíró darabokból álló kollekciókból választhatnak.
http://www.oris.hu/ [ További részletek ]
TAG Heuer órák
PR: 4
TAG Heuer órák
Edouard Heuer egész élete során a tökéletesség és a teljesítmény megszállottja volt. A TAG Heuert 1860 óta ez a kettős szenvedély segíti abban, hogy a pontosságot és a megbízhatóságot szem előtt tartva fejlessze ki a páratlan népszerűségnek örvendő óráit. Az első szabadalmaztatott kronográf 1882-ben jelent meg, amit aztán 2004-ben követett az új automata rendszer (a Monaco V4). A folyamatos újítások segítségével képes a TAG Heuer a világ óragyártásának élén maradni. A vállalat filozófiáját a tökéletességre való törekvés jellemzi.
http://www.tagheuer.hu/ [ További részletek ]
Breitling for Bentley - svájci órák
PR: 4
Breitling for Bentley - svájci órák
A látszólag két teljesen külön világot egyesítő Breitling for Bentley vonalat teljes egészében a gépkocsik világának szentelték. Kifinomultság és hőstettek, stílus és tapasztalat, brit elegancia és svájci hagyomány. A műszaki megoldások és esztétikai finomságok tökéletes egységeként az óra egyaránt nyeri el műkedvelők és ritka, exkluzív órákért rajongók szívét, hiszen gyönyörű "karosszériába" zárt gyönyörű "motorokban" gyönyörködhetnek.
http://www.breitlingforbentley-watch.hu/ [ További részletek ]
Ékszer és ajándék Webáruház - Tiffany-Art
PR: 4
Ékszer és ajándék Webáruház - Tiffany-Art
Saját tervezésű, kézzel készített olvasztott üvegékszerek és Tiffany dísz és ajándéktárgyak webáruháza. Egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítok.
http://tiffanyart.hu/ [ További részletek ]
Óra, karóra webáruház - Swatch,Doxa,Cornavin
PR: 3
Óra, karóra webáruház - Swatch,Doxa,Cornavin
A Órarendelés.hu óraáruház létrejöttének nem titkolt célja, hogy vásárlóink anélkül válogathassanak több száz óra, karóra közül, hogy ehhez ki kellene mozdulniuk otthonukból, vagy munkahelyükről. Bízunk benne, hogy ezzel Önt is segíthetjük ha idő hiányában nem ér rá elmenni egy szaküzletbe, és megvásárolni az elképzeléseinek leginkább megfelelő órát. A kényelmes vásárláson túl lehetőséget biztosítunk Önnek arra is, hogy kérdéseket tegyen fel a kiszemelt termékkel kapcsolatban, melyekre telefonon, és emailben egyaránt válaszolunk. Ön a nap 24 órájában nézelődhet virtuális üzletünkben anélkül, hogy bárki is megzavarná eközben.
http://www.orarendeles.hu [ További részletek ]
Nagyon trendi, nagyon szex. Divatórák pont Neked. - Óra-karóra.hu
PR: 3
Nagyon trendi, nagyon szex. Divatórák pont Neked. - Óra-karóra.hu
Trendi, extravagáns, elegáns vagy retro órát keresel? Nem szeretnél új karórádra egy kisebb vagyont költeni, de egyedi és különleges darabot keresel? Nézz be az óra-karóra.hu-ra. Itt megtalálod az egyéniségednek megfelelő divatórát. Nagyon trendi, nagyon szexi. Pont Neked. Óra-karóra.hu
http://ora-karora.hu/ [ További részletek ]
Nemesacél, Orvosi fém ékszer, minden, amit tudni lehet róla.
PR: 3
Nemesacél, Orvosi fém ékszer, minden, amit tudni lehet róla.
Minden, amit a acélékszerekről tudni szeretnél. A nemesacél ékszerek anyagáról, (orvosi fém) ékszerek típusáról, itt minden kérdésedre választ kapsz. A legfrissebb divatékszerek széles kínálata képekkel illusztrálva és terjedelmes információs anyaggal kiegészítve.
http://www.acelekszerek.hu/ [ További részletek ]
Férfi óra, karóra webáruház
PR: 3
Férfi óra, karóra webáruház
Retro, chronograph, klasszikus vagy digitális órát keresel? Nem szeretnél új karórádra egy kisebb vagyont költeni, de egyedi és különleges darabot keresel? Nézz be a férfi.óra-karóra.hu-ra. Itt megtalálod az egyéniségednek megfelelő divatórát.
http://www.ferfi.ora-karora.hu/ [ További részletek ]
Cartier karórák
PR: 3
Cartier karórák
Louis-François Cartier 1847-ben vette át mesterétől, Adolphe Picardtól a párizsi Rue Montorgueil 29. alatti műhelyet. Az üzlet virágzik, és így hat évvel később magánügyfeleket is kiszolgálnak. A vállalkozás egészen a XX. század derekáig családi tulajdonban maradt. Az Egyesült Államok időközben az egyik legjelentősebb piaccá nőtte ki magát, a márka pedig számos közéleti személyiséget tudhat rajongói között, elnököktől kezdve egészen színészekig. Napjainkra a Cartier a legnagyobb luxusipari vállalkozás, a svájci Richmont tagja, önállóságát és szellemiségét azonban a legmesszebbmenőkig megőrizte.
http://www.cartier-watch.hu/ [ További részletek ]
Breitling karórák
PR: 3
Breitling karórák
A Breitling Léon Breitling alapította 24 évesen 1884-ben, amikor is elkészítette első kronográfját. A családjával gyerekként Németországból áttelepült ifjú Breitling már órásképzése során is rendkívüli érdeklődést mutatott az időtartamok mérésére szolgáló komplikáció, a kronográfok iránt. Korai halála után fia vette át a vállalkozást, aki pont a repülés hőskorában kezdett el érdeklődni a repülés iránt és kötötte össze örök időkre a márkát a repüléssel. A Breitling számos fedélzeti órát gyártott különböző repülőgépekbe és számos légierő illetve légi bemutató csapat hivatalos órája. Az új B01 saját fejlesztésű kaliberével a márka újra visszatért a gyökereihez és a kronográfok fejlesztésére koncentrál.
http://www.breitling-watch.hu/ [ További részletek ]
Jaeger-LeCoultre órák
PR: 3
Jaeger-LeCoultre órák
A Jaeger-LeCoultre manufaktúrát Antoine LeCoultre (1803-1881), a zseniális feltaláló alapította, aki autodidakta módon sajátította el az órásmesterséget. A svájci Jura kanton közepén fekvő Vallée de Joux a nagy komplikációk paradicsoma. Itt készültek ugyanis az elmúlt két évszázad legbonyolultabb szerkezetei. A Jaeger-LeCoultre ezt a hagyományt büszkén és nagy elánnal viszi tovább. Az eleinte csak zsebórákban elképzelhető komplikációk, mint a percismétlő és az öröknaptár lassan a utat talál magának a karórák tokjába is. A hagyományos díszítési eljárásokkal nemesített kaliberek és számlapok épp úgy megtalálhatóak a márka kollekciójában, mint a modern és úttörő anyaghasználat. A Jaeger-LeCoultre szakmai felkészültségét nem csak művészi tűzzománc számlapjaival bizonyítja, hanem azzal a ténnyel is, hogy az évtizedek során többször építette meg a világ legtöbb komplikációt tartalmazó óráját, és a 2009. évben is visszahódította ezt a kitüntető címet.
http://www.jaeger-lecoultre-watch.hu/ [ További részletek ]
Vacheron Constantin karórák
PR: 3
Vacheron Constantin karórák
A Vacheron Constantin az egyik, ha nem a legnagyobb név a svájci óragyártás történetében, tekintélyes és tiszteletre méltó. Ám a Vacheron Constantin már a tizenkilencedik századba is jelentős történelemmel a háta mögött léphetett. A létező legrégebbi manufaktúra a Vacheroné, s királyi, mert minden fiatalabb cég - s minden cég fiatalabb - úgy tekint fel rá, mint a legnemesebb, ma is uralkodó, nemes ősre. Kétszázötven év történelmi alakjai nevükkel írták a cégtörténetet a márka vásárlóinak névsorát rejtő aranykönyvbe. A manufaktúra azóta működik folyamatosan, hogy az akkor csupán huszonnégy éves Jean-Marc Vacheron 1755-ben bekerült az akkortájt Genfben dolgozó mesterek, a Cabinotier-k sorába.
http://www.vacheron-constantin-watch.hu/ [ További részletek ]
Frederique Constant karórák
PR: 3
Frederique Constant karórák
Frédérique Constant Genève egy mindenekfelett klasszikus márka. A "Live your Passion" szlogenjével a cég azokat célozza meg, akik szenvedéllyel élik meg sikereiket. Ez nem véletlen: a márkát egy fiatal, dinamikus házaspár alapította, akik megelégelték, hogy minőségi svájci órát csak több tízezer frankért kaphattak. Ugyanazt a minőséget elérhető áron akarták elérhetővé tenni. Szenvedélyük a klasszikus külsejű órák iránt a kollekcióikban is visszaköszönnek. A számlapnak a billegő felett való megnyitása is az ő nevükhöz fűződik, ötletük azonban anyagi források hiánya miatt nem tudták levédeni. A Frédérique Constant másik előnye a függetlensége, amely révén gyorsabban és rugalmasabban tudunk reagálni, mint a többi márka. Ezt a függetlenséget pedig a lehető legtovább meg kívánják őrizni, hogy szenvedélyükkel továbbra is lázban tarthassák az óraipart.
http://www.frederiqueconstant.hu/ [ További részletek ]
Officine Panerai karórák
PR: 3
Officine Panerai karórák
Az Officine Panerait Giovanni Panerai (1825-1897) alapította családi vállakozásként 1860-ban Firenzében, ahol a Ponte alle Grazien nyitotta meg első órakészítő műhelyé és felvette a legnevesebb és legelismertebb svájci órakészítőkkel a kapcsolatot. Az Officine Panerai órák, amelyek történelme jó másfél évszázaddal ezelőtt Firenzében vette kezdetét, a folytonos kutatás és fejlesztés révén kivételes műszaki jellemzőkkel bírnak, és ezt magával ragadó eleganciával ötvözték. Az Officine Panerai több mint 150 évnyi történetet ölel fel és arról mesél, hogyan is vált egy kis firenzei órakészítő műhely órabarátok zarándokhelyévé, illetve precíziós optikai és finommechanikai eszközeivel az olasz haditengerészetet is ellátó beszállító. Az Officine Panerai saját építésű szerkezetekkel készített Manufattura kollekció elismertsége és jelentősége újabb klasszikus és búvár modellek bemutatásával tovább növekedik, emellett új butikok nyitását tervezik Ázsiában, Japánban, az Egyesült Államokban és Európában.
http://www.panerai-watch.hu/ [ További részletek ]
Crocus-ekszer
PR: 3
Crocus-ekszer
Webáruházunkban Crocus márkanévvel ellátott, kiváló minőségű Swarovski kristállyal készült ékszereket forgalmazunk. A www.crocus-ekszer.hu webáruház a tavalyi évben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a mai, modern nő számára elérhetővé tegye a külföldön már népszerű és kedvelt swarovski kővel készült Crocus ékszereket. A termék palettán megtalálhatók a swarovski kristállyal készült gyűrűk, medálok, fülbevalók, karkötők, brossok és kiegészítők széles választékban a hétköznapi viselettől az extravagánsig. Páratlan szín- és formavilágában jelenik meg. Célunk, hogy minden korosztály megtalálja az egyéniségéhez illő swarovski ékszert - kényelmesen, időt és energiát megtakarítva megvásárolja.
http://www.crocus-ekszer.hu/ [ További részletek ]
Óra - Karóra - Babósszalon
PR: 3
Óra - Karóra - Babósszalon
Óra, ékszer szalon az Aréna Plaza-ban. Breitling, Maurice Lacroix, Rado, Longines, Certina, Tissot, Vertu karórák.
http://www.babosszalon.hu/ [ További részletek ]
márkás órák vétele és eladása
PR: 3
márkás órák vétele és eladása
Évek óta foglalkozom órákkal. A legnagyobb gyártók márkás óráit forgalmazom. Garantáltan csak eredeti órákat veszek és adok el. Weboldalamon az eladó órák mellett hasznos információkat lehet találni a különböző óramárkákról.
http://www.chronoweb.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 0   Aktív weboldalak: 10430   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 179   Főkategória: 30  Alkategória: 802   Összes kategória: 832