Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Minőségi vevőirányító és pénztárpult
PR: 3
Minőségi vevőirányító és pénztárpult
A kiskereskedelem szereplői számára az ITAB Budapest negyven éves tapasztalattal a háta mögött kínálja teljes körű üzletberendezési koncepcióját. Az egyedi tartozékaival különböző áruházfajták igényeihez alakíthatóak a sztenderd polcrendszerei, így a piac legszigorúbb kritériumait is kielégítik. A választék a színválasztékra is kiterjed. Integrált nehézállványzataik többnyire barkácsáruházakban találhatóak meg. A kasszapultjaik között megtalálhatók moduláris, monoblokk és önkiszolgáló pultok, mindegyik a vevők igényei szerint legyártva. A vásárló továbbá több féle vevőirányító rendszer (elő- és utóvezető korlátok) közül is válogathat.
http://www.itab.hu [ További részletek ]
Fiscal pénztárgépek
PR: 3
Fiscal pénztárgépek
Minőségi, megbízható Fiscal pénztárgépek kedvező áron. Mérleg, kassza, vonalkódolvasó csatlakoztatási lehetőséggel. PC-s PLU kezelő prorammal.
http://fiscalpenztargep.hu [ További részletek ]
Üzletberendezés
N/A
Üzletberendezés
A Fordex polcrendszer kompatibilis a piacon lévő, más néven kapható, de megegyező perforációval bíró csavarkötésű polcos állványokkal, például Salgó polcok, ezenkívül kíválóan kombinálhatóak más fém állványrendszerekkel is. A polclemezeket 44 különböző méretben gyártjuk, így a különböző magasságú és erősségű tartóprofilokkal számtalan variációban összeállíthatóak polcrendszereink. A Fordex polcrendszerek tökéletes stabilitása, kiváló terhelhetősége, esztétikus kivitele miatt alkalmas üzletberendezések létrehozására.
http://www.fordexpolcok.hu/uzletberendezes/ [ További részletek ]
Pénztárgépek
N/A
Pénztárgépek
A Hajdu Irodatechnika Kft. 1991 óta foglalkozik pénztárgépek értékesítésével és szervizelésével. Így elmondhatjuk magunkról, hogy az országban az egyik legnagyobb tradícióval rendelkező pénztárgép üzlet és szerviz vagyunk. Cégünk tagja az Irodagépműszerészek Országos Ipartestületének. Országos értékesítést 2006 óta végzünk, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Ha Ön távolra rendeli a készüléket, az Ön kényelme érdekében csak a telefont kell felemelnie, és szállítócégünk már másnapra telephelyén jelentkezik új, névére programozott pénztárgépével. (Ha a szállítás időpontjában nincs az üzletben, akkor sincs gond. A kiszállító postás értesítőt hagy, és ezzel Ön a postahivatalban 3 munkanapon belül átveheti a pénztárgépet.) A szervizhátteret közvetlenül saját, megbízható és tapasztalt szakembergárdánk látja el.
http://www.penztargep.org/ [ További részletek ]
Mérlegek
N/A
Mérlegek
Mérlegek értékesítésével 1991 óta foglalkozunk. Természetesen a hozzá kapcsolódó mérleg szerviz szolgáltatást is nyújtjuk. Ma már 20 évesek vagyunk, és az egyik legrégebben működő mérleg szaküzlet vagyunk. Kezdetben csak a bemutatótermünkben értékesítettünk mérlegeket, de 2006 óta országos házhozszállítást is vállalunk. Honlapunk segítségével válassza ki, és rendelje meg mérlegét! Ha délelőtt megrendeli, akkor másnap már megkapja ingyenes házhoz szállítással. Ha honlapunkon mérlege kiválasztása során bármilyen kérdése van, hívjon bennünket bátran telefonon.
http://www.digitalismerlegek.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829