Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Nortyx audio studio - hangstúdió
PR: 4
Nortyx audio studio - hangstúdió
A Nortyx Audio Studio hangstúdió olyan zenekarok számára biztosít lemezfelvételi és próbaterem lehetőséget, amelyek nem akarnak és nem tudnak sok százezret kiadni egy saját lemezért, ellenben profi minőségű hangfelvételt szeretnének, hogy terjeszthessék művészetüket! A stúdióban olyan szakemberek dolgoznak, akik maguk is foglalkoznak zenéléssel, így tudják milyen nehéz jó stúdiót jó áron keríteni a főváros közelében, ezért is született meg ez a szolgáltatásokban gazdag (album recording, mastering, restaurálás, digitális és analóg keverés), de árban alacsony vállalkozás. Magas minőségű mastering hardver eszközökkel dolgozunk, így nem a tucat hangstúdiókban megszokott digitálisan steril hangzást állítjuk elő, hanem inkább a fülnek kellemesebb meleg, gazdag hangzásvilágot. A hangstúdió rendszertechnikáját egy nemzetközileg elismert hangmérnök segítségével állítottuk össze, így az ötven éves szakmai pályafutás alatt összegyűjtött minden trükköt, és fondorlatot megvalósítottunk. Stúdiónkban nem csak profi hangfelvételre van lehetőség, hanem régi felvételek digitalizálására, restaurálására, és CD-re vagy DVD-re írására. A legtöbb analóg hanghordozót tudjuk fogadni, úgy mint kompakt kazetta, orsós magnó szalag, lemez, vagy VHS videó szalag. Egyedülállóan lehetőséget adunk arra is a komoly ambíciókkal rendelkező, de mégis szórakozni vágyó zenekaroknak, hogy huzamosabb időre (3-4 nap) béreljék ezt a Pest megyei székhelyű hangstúdiót a teljes személyzettel és mind e mellé közvetlenül a stúdió melletti lakásrészt is szállás céljából, így nem kell utazgatni, és akár éjszakába nyúlóan lehet készülni a következő napi felvételre... A hangstúdió Fő profilunk a rock zenei műfaj, de természetesen a rock zenében tipikus hangszereken kívül (gitár, basszusgitár, dob, szintetizátor, ének) mindent fel tudunk venni, amiből hang jön ki. Ezen kívül elektronikus, vagy pop zenék masterelését is rutinosan végezzük. Minden felvételből a maximális hangerőt és dinamikát hozzuk ki.
http://audio.nortyx.hu [ További részletek ]
Hangosítás és fénytechnika sound light crew
PR: 3
Hangosítás és fénytechnika sound light crew
rendezvények teljes körű hang és fénytechnikai kivitelezése, hangosítás, fénytechnika, koncerthangosítás, tablóbál hangosítás, színpadtechnika, discok hangosítása, fesztiválok hangosítása, táncházak hangosítása
http://soundlightcrew.hu [ További részletek ]
Origo Studio - Hangstúdió, Kecskemét
PR: 3
Origo Studio - Hangstúdió, Kecskemét
A stúdió 1983 óta működik Kecskeméten. A zenekarok demó és lemez felvételeinek készítése mellett, CD/DVD sokszorosítással is foglalkozunk.
http://www.origostudio.hu/ [ További részletek ]
Próbazóna próbahely, próbaterem
PR: 3
Próbazóna próbahely, próbaterem
Budapest leglátogatottabb próbahelye! Hat exkluzív kivitelû hangszigetelt próbaterem a belvárosban, a Parlament mögött, a hét minden napján 10 órától 22 óráig. V. Vajkay u. 1., tel: 30/ 626 3251
http://www.probazona.hu/ [ További részletek ]
Abnormal Hangstúdió
PR: 3
Abnormal Hangstúdió
Abnormal Hangstúdió, a 60-70-80-as évek vintage analóg hangzása és a modern digitális technika professzionális ötvözete. Kertvárosi környezet, percekre a belvárostól.
http://abnormalstudio.atw.hu/ [ További részletek ]
Kül- és beltéri hangosítás
PR: 2
Kül- és beltéri hangosítás
Dinamikusan fejlődő eszközparkkal, sok éves hangtechnikai tapasztalattal vállaljuk rendezvények kül- és beltéri hangosítását. Zenész tapasztalattal fellépő oldalról is jól ismerjük az igényeket. Mindemellett az érintésvédelmi és egyéb biztonsági szempontokra is nagy hangsúlyt fektetünk.
http://www.hang.medix-2002.hu/ [ További részletek ]
Rendezvényhangosítás
PR: 2
Rendezvényhangosítás
Rendezvények teljes körű hangosítása JBL hangrendszerekkel. Esküvői hangosítás és bérelhető fénytechnika, kérésre profi zenekarral, vagy Dj szolgáltatással. Hangtechnikáink minőségi szolgáltatást és teljesítményt nyújtanak bármilyen típusú rendezvényen. A hangtechnika bérlésével automatikusan szállítással és telepítéssel együtt kínáljuk eszközeinket. Partnereink elképzeléseihez igazított megoldások, a rendezvény sikerére törekvő, megbízható csapat.
http://hangosito.uw.hu/hangtechnika.html [ További részletek ]
Hang-Ár Próbatermek
PR: 2
Hang-Ár Próbatermek
Remekül felszerelt próbatermeket és hangstúdiót kínál Budapest több pontján is a Hang-Ár. A termeket amatőr és profi zenészek, énektanárok egyaránt igénybe vehetik.
http://hang-ar.hu [ További részletek ]
Hangosok
PR: 1
Hangosok
Vállaljuk kulturális rendezvények, sportesemények, vállalati ünnepségek, bemutatók, falunapok, vásárok, egyéb rendezvények -hangosítását, hangfelvétel készítését -színpadi és hangulatvilágítás kiépítését, -rendezvények ideiglenes áramellátásának biztosítását
http://www.hangosok.hu [ További részletek ]
Audio Design Studio Hangfelvételek javítása Hanglemez digitalizálás
N/A
Audio Design Studio Hangfelvételek javítása Hanglemez digitalizálás
A stúdió a hangrestaurálás profilját választotta célkitűzésként. Már közel 10 éve foglalkozunk a kopott hibás hanglemezek, hanganyagok, hangos jegyzőkönyvek, hangfelvételek, 78-as bakelit lemezekkel, hangjavítás, sercegés mentesítes, alapzaj csökkentés, a hangfelvételeken található zavaró hangok csökkentésével, és természetesen a digitális átjátszás adta lehetőségek kihasználásán keresztül a hangkeverés, bakelit és winyl lemezek, gramofon lemezek, hanganyagának a helyreállításával.
http://audiodesignstudio.freewb.hu/ [ További részletek ]
Pincehangstudio-hangstúdió, hangfelvétel, mastering
N/A
Pincehangstudio-hangstúdió, hangfelvétel, mastering
A stúdió hangfelvételek készítésével foglalkozik. Szolnokon található csendes, kertvárosi környezetben. A hangstúdió szolgáltatásait olyan zenekaroknak, előadóknak ajánlom akik még nem rendelkeznek saját zenei felvételekkel, és szeretnék rögzíteni zenei elképzeléseiket, dalaikat. Minden zenei stílus megvalósítható, legyen az rock, pop, jazz, klasszikus vagy népzene. Továbbá vállaljuk különböző rendezvények megszervezését, hangosítását. Igény esetén a rendezvények lebonyolításához szükség technikai felszereléseket, úgy mint hangtechnikát, szabadtéri színpadot, színpadfedést, világítástechnikát tudunk biztosítani. A szolgáltatásaink megvalósítása közben mindig arra törekszünk, hogy magas színvonalon és korrekt áron az elképzelésének megfelelően kerüljenek lebonyolításra. A Pincehangstúdió olyan hely, ahol megvalósíthatod álmaid!
http://www.pincehangstudio.atw.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829