Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Ultrastar - Ingyenes karoke program PC-re
PR: 2
Ultrastar - Ingyenes karoke program PC-re
Az Ultrastar egy karaoke szoftver, a Sony PS2-es Singstar-nak ingyenes PC-s klónja. A program kiértékeli az éneklésed a hangmagasságod elemzésével. Egy vagy több játékos játszhat egyszerre pontokért. A képernyőn láthatod a dal szövegét, a helyes hangmagasságot és az általad énekeltet.
http://ultrastar.hu [ További részletek ]
Karake Bérlés, Karaoke Rendelés, Karaoke Show
PR: 0
Karake Bérlés, Karaoke Rendelés, Karaoke Show
Karaoke rendelés, Karaoke bérlés, Karaoke Show, egyszóval minden ami karaoke, azt a RadioActive Karaoke-nál megtalálod! Céges bulira, rendezvényre, házibuliba, születésnapra, névnapra, kerti partira, esküvőre, szalagavatóra, gólyabálra. Teljes technikai hátterünk rendelkezésedre áll, legyen az hangosítás, fénytechnika, színpad vagy visualtechnika. Ha fontos Neked, hogy rendezvényed sikerrel záruljon, hívj minket!
http://karaoke.radioactive.hu [ További részletek ]
Karaoke show, disco, hangosítás rendelésre
N/A
Karaoke show, disco, hangosítás rendelésre
Karaoke, disco, hangosítás teljes körű megszervezése rendelésre, akár vidékre is. Vállalunk legénybúcsúkat, esküvőket, céges csapatépítést, házibulit, disco-t szabad téri rendezvény behangosítását, mindent amihez megfelelőlek az eszközeink. Ha bármilyen további kérdésed van, keress fel minket az oldalunkon található telefonszámon, vagy email címen.
http://extrakaraokeshow.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829