Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

KórusokKórusok (2)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja
PR: 3
Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja
Birta Gábor az első kontratenor a 125 éve fennálló Magyar Állami Operaház színpadán. 2009-ben debütált Händel: Xerxes c. vígoperájában, amivel a szakmai kritika és a közönség maradéktalan elsimerését elnyerve hangfajának legrangosabb hazai képviselőjévé vált. Fiatal kora ellenére szerepelt már Németország több pontján és Svájcban is. Tartalom:Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.
http://www.gaborbirta.com [ További részletek ]
Derzsi Katalin énekes weboldala.
PR: 1
Derzsi Katalin énekes weboldala.
Derzsi Katalin amatőr énekes honlapja. A honlap célja, hogy megismertesse az érdeklődőkkel Derzsi Katalint és közönséget illetve újabb szereplési lehetőséget hozzon a művésznek. A honlapon online meghallgatható több saját előadású szám, különböző stílusokban: Musical, Operett, Műdal, Zsidó dal, Opera, Nóta, Népdal
http://derzsikatalin.com/ [ További részletek ]
Bakaja Zoltán oldala
N/A
Bakaja Zoltán oldala
Bakaja Zoltán zeneszerzői és előadóművészi oldala. Az oldalon letölthető kották, valamint a szerző műveinek hangfelvételei mellett néhány általa tolmácsolt klasszikus zenei darab felvétele és videója látható.
http://bakaja.hu/magyar.html [ További részletek ]
Hegedűs videók
N/A
Hegedűs videók
Hegedűs videók népszerű és ismeretlen, de kiváló előadóktól. A honlapon egyaránt megtalálhatóak gyermek és felnőtt művészek videó-felvételei, az oldal a legnépszerűbb videómegosztók kínálatából tartalmaz válogatást. Csak néhány név az előadók közül: Anna-Sophie Mutter, Dávid Ojsztrah, Oleg Kagan, Nathan Milstein stb.
http://violinvideo.bakaja.hu/hegedu-video/index.php [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829