Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Ricsi Trió
PR: 3
Ricsi Trió
Kedvező ár, színvonalas zene: Lakodalmak (kérés esetén háznál zenei kikérővel, ill. utcai kísérettel) szilveszteri bulik, esküvők, bálok, utcabálok, legénybúcsúk, eljegyzések, vállalati, céges, születésnapi, névnapi, kerti partik, szalagavatók, bankettek és más családi és egyéb rendezvények zeneszolgáltatása. Igény szerint: 3, 4, fővel.
http://www.zenekarokaz.hu/mulatos-zene-lakodalom/ricsi-trio-zenekar.zene [ További részletek ]
Rainbow Hit Band
PR: 2
Rainbow Hit Band
Ha színvonalas zeneszolgáltatást, kedvező árakat, hangulatos és egyben igényes esküvői zenét szeretne, jó helyen jár. A vőfély és ceremóniamesteri teendőket is ellátjuk. A zenekari létszám 1-4 fő között változtatható. A fergeteges házibuli hangulatot, és a valódi retro feelinget garantáljuk Önnek. Velünk zenei elképzeléseit, is megbeszélheti, javaslatait, kérését messzemenően figyelembe vesszük. Üdvözlettel Silent Retro Band
http://www.rainbow-zozo.hu/ [ További részletek ]
Esküvői zenekar
PR: 2
Esküvői zenekar
A Leslie Music esküvőizenekar, a specialista! Ha biztosat szeretne, válassza a Leslie Music-ot! A bravúros zenei megoldások valódi élményt jelentenek a szórakozni vágyók számára.
http://www.eskuvoizenekarok.info/ [ További részletek ]
De Jó Duó/Trió
PR: 2
De Jó Duó/Trió
Esküvőn, bulin, bálon, legjobb zene télen-nyáron, hívon minket minden áron, mert: A Legjobb szalonzenétől a 60-as 80-as 2000-es zenéken keresztűl az ihaj csuhaj-ig. És ez még mind semmi!
http://dejoduo.hu [ További részletek ]
stugi band rendezvényzenekar
PR: 2
stugi band rendezvényzenekar
A Stugi Band rendezvényzenekar, egy változatos zenei repertoárral rendelkező, céges rendezvények, bálok és esküvők fellépő zenekara. Kiváló választás, ha rendezvényére, -külföldi és magyar slágereket egyaránt élőben játszó- kizárólag tapasztalt zenészekből álló zenekart keres.
http://stugiband.ucoz.hu/ [ További részletek ]
City Music Production - party zene, szórakoztató, lakodalmas zene
PR: 1
City Music Production - party zene, szórakoztató, lakodalmas zene
Üdvözöljük a City Music világában! Ha fontos a minőségi és kiváló hangulatot garantáló szórakoztató zene, akár az öt tagú City Music Band, akár a Family Duó előadásában akkor Ön jó helyen jár. Hosszú évek külföldi és belföldi tapasztalatával vállaljuk bálok, szalagavatók, céges rendezvények, és esküvők színvonalas zenei szolgáltatását 2-5 főig. Állandóan frissülő nemzetközi és hazai slágerek egyaránt szerepelnek a műsorunkon, amit egy igazi bulizenekarnak tudnia kell. Műsorunkban minden korosztály megtalálja a neki tetsző bulis party zenét, a tánczene minden stílusát, és a hallhatatlan örökzöld slágereket. Számunkra a zene a legszebb hivatás amire nem kevesebbet, mint az életünket szántuk rá.
http://www.citymusic.hu [ További részletek ]
kisbetyar.atw.hu
PR: 1
kisbetyar.atw.hu
kisbetyar.atw.hu Bulik, lakodalmak, bálokon való zenélést vállalok. Készítette:Pözsa Időpont foglalás:06-20\482-5320
http://kisbetyar.atw.hu [ További részletek ]
Sylver Együttes
PR: 1
Sylver Együttes
A zenekar megalakulása óta az élő zene és játék elkötelezett híve, vagyis amit nyújthatunk, az nem az "elektronikus romantikus", hanem húsvér zenészek, igazi játéka. A zenekar sokszínűségét bizonyítja hangszerparkunk bősége, amellyel a hazai slágerek teljes valójában csendülhetnek fel egy-egy alkalommal, a swingtől, a lakodalmas mulatóson át, a jazz-ig. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük látogasson el honlapunkra is, ahol további ízelítőt kap zenekarunk munkájából, esküvői tippeket, zenekar választási tanácsokat is talál.
http://www.sylveregyuttes.lapunk.hu [ További részletek ]
Esküvői zenekar, élőzene
PR: 0
Esküvői zenekar, élőzene
Esküvői zenekar - Együttesünk a Color Live Music Band esküvői zenekar kizárólag esküvői élőzene fellépést vállal. Együttesünk magasan képzett, profi zenészekből áll, akik a zenélést hivatásuknak tekintik. Esküvői zenekarunk rugalmasan alkalmazkodik az esküvő menetéhez, lehetőség van egyedi igényen alapján show elemek bevonására és akár egyes vendégek is csatlakozhatnak a zenekarhoz egy-egy szám éneklésére.
http://eskuvoi-zenekar-elozene.hu/ [ További részletek ]
Akkord band - kitűnő zenekar lakodalomra, bálokra, bulira, partyra
N/A
Akkord band - kitűnő zenekar lakodalomra, bálokra, bulira, partyra
AKKORD Band - kitunő hangzású, minőségi zenét játszó brassói zenekar ( erdély ). 15 éves tapasztalattal, magasszintű zenetanulmányokkal rendelkező zenekarunk lakodalmakban, bulikban, keresztelőkben, bálokban, céges rendezvényeken mindig kiváló hangulatot, felejthetetlen zenei élményt biztosit. Szines repertoárja természetesen tartalmazza a legnagyobb gonddal összeválogatott magyar, román és idegen könnyűzene slágereket, csárdásokat, hallgatókat, keringőket, tangókat, mulatósokat. AKKORD Band - az igényesek zenekara! Élőzene - az Élő Zene !
http://akkordband-hu.webs.com [ További részletek ]
Robi zenész
N/A
Robi zenész
Lakodalmak, bálok, céges bulik és egyéb rendezvények színvonalas zenei lebonyolítása egyszemélyes vagy zenekari felállásban.
http://www.robizene.net/ [ További részletek ]
Aroma duó
N/A
Aroma duó
Vállalom esküvők, lakodalmak, bálok, céges-, és egyéb rendezvények, kerti partik színvonalas zeneszolgáltatását. A zeneszolgáltatás egy személyben, vagy kitűnő és csinos énekes kolléganőmmel, együtt, illetve zenekarral is igényelhető. A szintetizátor, vagy zongora mellé dob, hegedű, szaxofon, gitár is rendelhető - igény és tetszés szerint, duó, trió, vagy egyéb formációban. Zenei világom nagyon széleskörű, Kérem, tiszteljen meg bizalmával, hallgassa meg dalaimat, és keressen meg, tisztelettel állok rendelkezésére.
http://www.aromaduo.hupont.hu [ További részletek ]
Tánczenekar
N/A
Tánczenekar
Mi mindig a hangulatnak megfelelő zenékkel kedveskedünk a közönségnek, fenntartva ezzel az ünnepeltek és a vendégek jó hangulatát. Rendkívül széles repertoárú zenei műsorunkban megtalálhatóak a régi örökzöld, és újabb slágerek, mulatós, latin, pop, rock, funky, disco, vacsorákhoz, háttérzenékhez jazz standard-ek, swingek, stb., vagyis minden, ami egy nívósabb, nagyobb volumenű rendezvényen elengedhetetlen. A zenekar profi rendezvény világítás-technikával érkezik. Személyes megbeszélés alapján személyre szabott meglepetés-műsorral, saját dallal is kedveskedünk a pároknak! Igény szerint műsorunk mellé megrendelhető a konferanszié, ceremóniamesteri teendők ellátása, valamint DJ és karaoke szolgáltatás is!
http://www.beatangok.hu/ [ További részletek ]
Bibuczi lakodalmas zenekar
N/A
Bibuczi lakodalmas zenekar
Esküvőre, lakodalomra, vagy más jellegű rendezvényre egy igazi partizenekart keres? Repertoárunkban régi nosztalgia slágereket, hangulatos jazz standardokat, mulatós zenét, 70-es 80-as évek zenéjét, és mai futó slágereket egyaránt megtalál. Békés megyében és a megyehatáron kívül is szerencsére egyre több fellépésünk van, de terveink között szerepel zenekarunk új profiljaként különféle szabadtéri rendezvény (falunap, kisebb fesztiválok) teljeskörű lebonyolítása, mely magába foglalja az utcabáli zenélésen és a gyermekműsoron kívül a rendezvény hangosítását, műsorvezetését. Ha Ön pont egy ilyen csapatot keres, nézze meg honlapunkat majd hívjon bizalommal!
http://bibuczizenekar.hu [ További részletek ]
Az A.N.T. zenekar hivatalos honlapja
N/A
Az A.N.T. zenekar hivatalos honlapja
Az ország egész területén vállalunk fellépést esküvőkre,bálokra, falunapokra, utcabálokra és egyéb rendezvényekre. videók: Youtube: http://www.youtube.com/user/antzenekar
http://antzenekar.com [ További részletek ]
Pálma együttes a lakodalmas zenekar
N/A
Pálma együttes a lakodalmas zenekar
Egy délvidéki (szerbiai) lakodalmas zenekar vagyunk. Színvonalas zenei szolgáltatást kínálunk lakodalmakban, esküvőkön, bálokon, falunapokon és egyéb rendezvényeken. Igazi vajdasági lakodalmas zenét játszunk. Repertoárunkban megtalálható számos csárdás, sláger és örökzöld dallam illetve a népszerű tánczenék. Hangszereink: szaxofon, hegedű, szintetizátor. Velünk garantált a régi, sátras lagzik hangulata.
http://palmaegyuttes.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829