Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Ajánlott linkek:

Zene letöltés
N/A
Zene letöltés
Tölts le zenéket egyszerűen és gyorsan az Mp3plaza weboldaláról, regisztráció és programok letöltése nélkül akár a mobiltelefonodra is. Az oldalon több ezer zenét hallgathatsz meg és a zenék egymás után következnek, ha szeretnéd meghallgatni a kedvenc előadódtól a legjobb és legújabb zenéket akkor válaszd ki és indítsd el a találatok közül az egyik videó klipet és ezután már automatikusan fognak egymás után következni a zenék az adott előadótól. A zenék letöltése a youtube videó megosztó oldaláról történik, egyszerűen egy szerver letölti a videót átkonvertálja pár másodperc alatt mp3 formátumba és már mentheted is a számítógépedre vagy telefonodra a zenét. Ha nem találod a listában azt a zenét amit keresel akkor használd a kereső szolgáltatást ami nem csak az oldal tartalmában keres hanem a youtube egész adatbázisában is. Ha szerinted is egy szuper oldal az Mp3plaza akkor oszd meg ismerőseiddel barátaiddal, hogy ők is megismerhessék az oldalt és meghallgathassák a kedvenc zenéiket.
http://www.mp3plaza.hu [ További részletek ]

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

www.magyarnota.com - magyarnóták és népdalok
PR: 3
www.magyarnota.com - magyarnóták és népdalok
A magyar kultúra népszerűsítésével foglalkozó weboldal. Ingyenesen letölthető magyarnóták és népdalok. Sok-sok érdekes információ: dalszövegek, kották, cikkek, stb.
http://www.magyarnota.com/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829