Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Zeneiskola - Zeneoktatás
PR: 4
Zeneiskola - Zeneoktatás
Nem tudsz vagy nem értesz valamit? Tedd fel kérdésedet bátran, a választ itt megtalálod. Zeneiskola - Zeneoktatás. Zeneórák, leckék, zeneelmélet, gyakorló feladatok...
http://www.zeneiskolam.hu/ [ További részletek ]
Vujicsics Tihamér Zeneiskola Szentendre
PR: 4
Vujicsics Tihamér Zeneiskola Szentendre
A Vujicsics Tihamér Zeneiskola hívatalos weboldalán, az iskolánk életéről, örömeiről és gondjairól, tervezett és megvalósult programjairól, eredményeiről tájékozódhatnak.
http://www.vujicsics.net [ További részletek ]
Online Gitároktatás
PR: 2
Online Gitároktatás
Tanulj meg gitározni élőben az interneten keresztül! Az első óra ingyenes! Online gitároktatás élőben, interneten keresztül az ingyenesen letölthető és használható Skype program segítségével. Webkamerán és headsetten keresztül látjuk és halljuk egymást. Az oktatás minden korosztály számára nyitott akár teljesen az alapoktól is.
http://onlinegitar.atw.hu/ [ További részletek ]
Hegedűoktatás Budapesten és Nagykanizsán
PR: 0
Hegedűoktatás Budapesten és Nagykanizsán
Hegedűoktatás, valamint mélyhegedű-oktatás magántanárnál, Budapesten és Nagykanizsán. Az oldalon rövid ismertető található a hegedűről és a brácsáról, valamint a Budapesti és Nagykanizsai oktatás helyszíne és díjszabása is megtalálható.
http://hegedu-oktatas.hu [ További részletek ]
Ilia Zsolt - gitártanár
N/A
Ilia Zsolt - gitártanár
Csoportos és egyéni gitár órák, nem csak bátraknak! Kezdők, közép haladók, haladók számára. Az alapoktól kezdődően, a profi összetett játéktechnikákig mindent elsajátíthatsz kurzusaimon/magán óráimon! Ragadd meg a hangszered és pengessünk együtt!:) Ne csak gondolj arra, hogy milyen jó lenne zenélni, lépj a tettek mezejére!:)
http://zsoltiliamusic.com/ [ További részletek ]
Gitár
N/A
Gitár
Néhány gitárakkord kérdése, hogy már magabiztosan játssz hangszereden. Van gitárod? Most kaptad? Vagy most akarsz venni? Oldalunkon tanácsokat adunk, hogy milyen gitártípussal érdemes kezdened és hogy mely hangszerboltban tudsz körülnézni, hogy azt kapd, amit szeretnél. Ez után pedig nincs más dolgod, mint elvégezni 30 napos ingyenes alapszintű gitártanfolyamunkat, s már léphetsz is fel a baráti társaság előtt. A siker garantált.
http://gitar-gitarok.info/ [ További részletek ]
Ingyenes gitártanfolyam
N/A
Ingyenes gitártanfolyam
Tanulj meg gyorsan és ingyen gitározni saját szobádban! Az online gitártanfolyamhoz nincs is már szükségleted, mint megnyitni a leckéket, és gyakorolni őket gitárodon napi 15-20 percen át. A gitársuliban 30 nap után magadra sem fogsz ismerni, hogy valóban képes vagy lejátszani például a Valami Amerika főcímdalát!
http://gitaroktatas.com/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829