Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Macskaköröm formáció
PR: 4
Macskaköröm formáció
A formáció eredendő célja, hogy egy koncert és egy felolvasó est együttes élményével közvetítsen időtálló irodalmi értékeket. Az első mű, amelyre a választásunk esett: Márai Sándor - Füves Könyv.
http://macskakorom.hu/ [ További részletek ]
Silent Retro Band
PR: 3
Silent Retro Band
Vidám, jó hangulatú zenekar vagyunk. Fellépéseinkkel a közönség is, és megbízóink is mindig elégedettek. Az igényekhez alkalmazkodva állítjuk össze dalainkat, lehet az kisebb családi összejövetel, lakodalom, esküvő, igényes céges rendezvény, utcabál, party, stb. Repertoárunk nagyon színes és változatos. Színvonalas zeneszolgáltatást, kedvező árakat, hangulatos és igényes esküvői zenét kínálunk Önnek. A vőfély és ceremóniamesteri teendőket is ellátjuk. A zenekari létszám változtatható. Velünk zenei elképzeléseit, is megbeszélheti, javaslatait, kérését messzemenően figyelembe vesszük. Köszönjük, hogy néhány percet szántak arra, hogy együttesünket megismerjék. Üdvözlettel: Silent Retro Band
http://www.silentband.hu/ [ További részletek ]
Rózsaszín Pittbull
PR: 3
Rózsaszín Pittbull
A Rózsaszín Pittbull zenekar hivatalos magyar nyelvezettel megkészített, nyilvánvalóan egyedül álló elektonikus weboldala. Vigyázat a fiúk nem normálisak, véleményükkel nem kímélnek senkit és semmit! A Rózsaszín Pittbull egy komlói punk-rock együttes, mely 1995-ben alakult. Főként politikai és kissé aberrált szexuális töltetű dalszövegeikkel hívták fel magukra a figyelmet, bár a felszín alatt általában mély filozófiai tartalom bújik meg. A szövegviláguk azt a szerepet próbálja betölteni a zene világában, amit a South Park jelenség a rajzfilmek világában.
http://www.rozsaszinpittbull.hu/ [ További részletek ]
Long Play 33 1/3 - beat/pop/rock zenekar
PR: 3
Long Play 33 1/3 - beat/pop/rock zenekar
Long Play 33 1/3 beat/pop/rock zenekar hivatalos honlapja. A kvintett '60-70-es évek klasszikus rock zenei hangzásvilágát és életérzését adoptálja a jelenlegi zenei világunkba.
http://www.longplay3313.hu [ További részletek ]
Sunny Dance Band
PR: 3
Sunny Dance Band
Minőségi élő tánczene a Swingtől a Funkyig, Magyarország egyik legnagyobb tánczenekarától. Ha céges buli, party, esküvő, fogadás, utcabál vagy egyéb élőzenét igénylő rendezvény, akkor a Sunny Dance Band tánczenekar a legjobb választás! Bővebb információért kattintson a weboldalunkra!
http://www.sunnydanceband.hu [ További részletek ]
Demonlord.hu - Demonlord Official Homepage
PR: 2
Demonlord.hu - Demonlord Official Homepage
A Demonlord Speed, Power Metal Együttes hivatalos weboldala. Demonlord Official Homepage. Demonlord zenekar koncertek, videó.
http://www.demonlord.hu [ További részletek ]
Memory Motel BluesRock Band
PR: 2
Memory Motel BluesRock Band
A Memory Motel egy igazi bluesrock zenekar. Oldschool "blúzos" dolgokat (Hendrix, Cream, Gary Moore) és rockosabb (BlackCrowes, Aerosmith) hangvételű feldolgozásokat egyaránt játszanak koncertjeiken a saját dalaik mellett. A legjobb blúzrockot hallhatod a koncertjeiken, autentikus, mocskos, dögös és néha mégis elegáns megszólalásban.
http://memorymotel.hu [ További részletek ]
Partyzenekar alkalmakra
PR: 2
Partyzenekar alkalmakra
Partyzenekar minden rendevzényre. Bulizenekar magánösszejövetelekre és céges eseményekre, tánczenekar szolid partykra, és esküvői zenekar lakodalmakra. A Moon River minden eseményen az igényes zeneszolgáltatás képvielőre, magas szinvonalú produkció és előadás.
http://www.moonriverband.hu [ További részletek ]
Drótkötél zenekar
N/A
Drótkötél zenekar
Ez a Drótkötél zenekar hivatalos weboldala, ha meg akarsz tudni a zenekarról bármit akkor nézd meg a weblapot. Hírek - Tagok - Koncertek - Zenék - Dalszövegek - Videók - Linkek - Üzenőfal - Elérhetőség ...
http://drotkotelzenekar.comli.com [ További részletek ]
Esküvői zenekar és party zenekar egyben
N/A
Esküvői zenekar és party zenekar egyben
Egy esküvőn mindig a legalapvetőbb tényező a kiváló hangulat, hiszen az ifjú pár legfontosabb napja ez, így ha egy esküvői zenekar nem tudja felpörgetni és táncra csábítani a násznépet az tönkre teheti az egész lagzit. A Cascade Music Jam hosszú évek tapasztalatával bír, mint esküvői zenekar, így nem csak a felejthetetlen hangulatról tudunk gondoskodni, de abban is segíthetünk az ifjú párnak, hogy hogyan állítsák össze a zenei forgatókönyvet a nagy napra, hogy a nagyitól az unokatesóig mindenki táncra perdüljön. Egész estés élőzene akár hajnali 4-ig is és hogy még önfeledtebben vigadhasson a násznép, kérésre egy órás élő karaoke show-t is vállalunk, ahol bárki kieresztheti a hangját, ha megvan a kellő bátorsága vagy véralkohol szintje. Ha te is a nagy napra készülsz pároddal, akkor látogass el weboldalunkra és hallgass bele repertoárunkba, hátha mi vagyunk a megfelelő banda a számotokra.
http://www.cascademusic.hu [ További részletek ]
atlantis együttes
N/A
atlantis együttes
Az 1961 óta ismert és méltán népszerű ATLANTIS együttes a világ több kontinensén, közel 30 országban bizonyította szakmai felkészültségét és rangját. Luxushajókon, nívós hotelekben, rangos eseményeken és rendezvényeken gazdagította tapasztalatait és repertoárját. Az ATLANTIS együttes, többszáz nemzetközi és hazai számból álló repertoárral biztosít igényes zenei élményt és igazi bulihangulatot.
http://www.atlantisband.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829